30.01.2011
Test Test

Astanas nye generation

Derfor har holdet hentet 24-årige Roman Kreuziger fra Liquigas-Cannondale, for med dobbelt Girovinder Ivan Basso og Vueltavinder Vincenzo Nibali som holdkammerater, skulle han stå længe i kø for at blive kørt for – også som tidligere vinder af både Schweiz Rundt og Romandiet Rundt.
– Jeg er kommet til et punkt i min karriere, hvor jeg er parat til at tage ansvar. Jeg tager til Giroen for at vinde. Jeg er meget glad for holdet, og har allerede vænnet mig til alle. Jeg havde brug for nye omgivelser for at motivere mig. Det her er det bedste hold at blive udviklet på, siger Roman Kreuziger.
For den ubestridte holdkaptajn skal lære ham at angribe, og tager sig af Touren og Paris-Nice. Alexandre Vinokourov har så også sat sig i hovedet, at han vil vinde Fleche Wallone. Men de to klassementsryttere er ikke de eneste potentielle vindere på Astana årgang 2011.
Med Allan Davis har holdet en habil sprinter, der kan slå til, når supersprinterne ikke er på toppen. Hvis ellers holdspillet fungerer kan en til yngre ny Astana cykelrytter, franskmanden Remy Di Gregario, også vise sig værdifuld i bjergene.