Bike Challenge
24.12.2022
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Bike Challenge giver dig 5 fede oplevelser i 2023

Fyld cykelkalenderen med Bike Challenges 5 fede motionscykelløb i 2023, hvor 3 klassikere og 2 helt nye løb vender tilbage.

Bike Challenge giver dig i 2023 5 fede oplevelser. De tre klassikere Rundt om Rold, Sorø Classic og Mols Bjerge Grand Prix vender tilbage, mens de får selskab i Bike Challenge af Munkebjerg Grand Prix og Dollerup Bakkeræs.

Tilmelder du dig alle 5 motionscykelløb samtidig, sparer du 25% på tilmeldingsgebyret pr. løb og derved er det 5. løb gratis. Tilmeld dig allerede i dag lige her: Tilmelding til Bike Challenge 2023

Bike Challenge skyder 2023-sæsonen i gang d. 16. april med Rundt om Rold. Forårsklassikeren som køres med mål og bakkespurt på legendariske Rebild Bakke.

Næste løb køres d. 7. maj i Vestsjællands rullende bakker, når Sorø Classic for 7. gang lægger asfalt til bakkespurt på Vinstrup-bakken.

Først halvdel af 2023-sæsonen rundes af med Munkebjerg Grand Prix d. 11. juni. Vi har fundet en fed rute med bakkespurt på legendariske Munkebjerg.

Efteråret sparkes i gang d. 20. august med Dollerup Bakkeræs. Et spændende løb i Midtjyllands kuperede område ved Dollerup Bakker.

Læs også: Kom i form til Rundt om Rold med Velomore

2023-sluttes af med løvfaldsklassikeren Mols Bjerge Grand Prix, som køres på Danmarks smukkeste og mest kuperede løbsrute. Slut sæsonen af med maner d. 10. september.

Tilmelder du dig alle løb samtidig sparer du 25% pr. løb og derved får du den 5. start gratis. Tilmeld dig her. Fælles for alle løb i Bike Challenge er fokusset på sikkerhed. Ruterne er godt opmærket, deltagerne følges af uddannede motorcykel marshalls og der er flagvagter på de mest udsatte steder på ruten. Skulle uheldet være ude, er der hjertestarter til stede.

Læs også: Saml vennerne og spar 200 kr på tilmeldingsgebyret til Rundt om Rold

I alle løb er der en rute på ca. 50 km, som kan køres 1, 2 eller 3 gange. Tilmelder man sig som hold på den mellemlange distance, sparer man desuden 200 kr. på tilmeldingsgebyret.

Så tilmeld dig allerede i dag og få fyldt 2023-kalenderen med gode oplevelser.