15.04.2020
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Bikefitting – De Vises Sten?

Hvis man har lidt ondt i lænden efter forårets første 100-kilomteres træningstur, går man til bikefitter.

Hos sådan en får man at vide, hvad der er galt med ens position, og man får forslag til at lave den om til noget bedre. Er man en af de mange motionister med bare et dryp af seriøsitet i træningsbægeret, lyder en standardanbefaling på at tage en tur forbi en bikefitter for at få optimeret positionen på cyklen.

Jeg synes sgu, det er åndssvagt.

Jeg ved godt, at jeg står temmelig alene med den holdning, og jeg ved godt, at jeg har nikket og smilet til alle, der har fortalt om deres besøg hos bikefitteren. Men inderst inde skal jeg indrømme, at jeg har tænkt mit.

En bikefitter, som kan fortælle HVAD? At styret skal højere op, sadlen skal 7mm længere ned, eller at pedalklamperne skal justeres med 2mm?

Jeg kan da også ”trylle” din ømhed i lænden væk. Og bagefter sidder du sjovt nok på cyklen som en Bandidosrocker på sin Harley op ad Strandvejen.

Du

Læs hele Velomore digitalt

Årsabonnement 425 kroner

Consent
Consent(Required)

Denne artikel er forbeholdt abonnenter af Velomore.
Allerede abonnent?

Log in