08.03.2011
Andreas Ø. Pedersen

BikeToyz bliver Mavic Service Center

BikeToyz’ mekaniker Morten Therkildsen har været på 14 dages intensiv kursus hos Mavic i Annecy, Frankrig, og har fået alle de specialudviklede værktøjer med hjem. Udnævnelsen til Mavic Service Center betyder, at hele proceduren for reklamationsbehandling flyttes til Danmark, og behandlingstiden kortes kraftigt ned. For forbrugeren betyder det at, hvor man tidligere måtte undvære sit hjul i op mod 3 uger eller mere, mens hjulet var i Frankrig, så tilstræbes det nu at hjulet returneres indenfor 48 timer fra modtagelsen hos BikeToyz.
BikeToyz vurderer om produktet er dækket af reklamationsbetingelserne og påbegynder herefter udbedringen eller udskiftning af reservedele. Er skaden ikke dækket af reklamationsbetingelserne, udarbejdes der en pris for reparationen.
Alle Mavic hjul testes for korrekt egrespænding før de forlader værkstedet, og kun tolerancer under 0,2mm vertikalt og horizontalt accepteres.
BikeToyz vil, udover reklamationsbehandlingen, fremover kunne afhjælpe danske og svenske cykelbutikker med udskiftning af egre, fælge og nav på Mavic hjulsæt som er op til 5 år gamle. Desuden står BikeToyz også til rådighed, hvis der er generelle tekniske spørgsmål om Mavic’ produkter.