15.02.2023
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Cannondale lancerer ny serie af ultra high-end performance produkter

LAB71 er navnet på Cannondales nye serie af ultra premium performance produkter der lanceres d. 1. marts.

Pressemeddelelse
I dag annoncerede Cannondale lanceringen af LAB71, en ny række af produkter fra øverste hylde, der repræsenterer det højeste udtryk for håndværk og kulminationen på mere end halvtreds års cykel innovation, ydeevne og design. 

Ved at bruge banebrydende materialer og processer, kombineret med fantastisk finish og nøje udvalgte komponenter, sidder LAB71-rammesæt og komplette cykler på toppen af performance cykler og er kronjuvelerne i Cannondales produktlinje.

 “LAB71 er en naturlig fremgang for vores virksomhed – vi holder aldrig op med at presse på for det bedre,” siger Henning Schroeder, Senior Vice President for produktudvikling for Cannondale. “LAB71 er der, hvor vi lader vores ingeniører, designere og produktchefer løbe løbsk, og der hvor de får muligheden for at få bygget deres drømmecykler. Disse cykler er, hvad vores atleter og fans drømmer om at køre på. Vi tager vores hurtigste, mest innovative platforme og forfiner dem med avancerede materialer, håndplukkede komponenter, finish og detaljer, der afslører lag af skønhed fra alle vinkler.” 

Siden 1971 har Cannondale udfordret konventioner i præstationens navn og konsekvent befundet sig i spidsen for cykel innovation som et resultat heraf. Fra at kickstarte aluminiumsrevolutionen i firserne; gennem vilde, ikoniske landevejs- og mountainbikes; til vanvittige prototyper; til legendariske atleter og hold – Cannondales non-stop regelbrud og banebrydende innovationer har konstant skubbet industrien fremad. 

LAB71 ser ud til at videreføre denne tradition: “LAB71-produkterne er det bedste af det bedste fra Cannondale,” forklarer Richard Prenderville, Chief Marketing Officer for Cannondale.

Læs også: Velomore tester Cannondale Scalpel HT Hi-mod 1

“Hvert LAB71-produkt er premium i alle detaljer og lavet til at levere klassens bedste ydeevne. Vores designere og ingeniører ved, at hver mållinje har en ny startlinje. LAB71 er der, hvor vi ser dem jage det umulige og afsløre deres uhæmmede passion for udvikling og kreativitet.” 

LAB71-produkter vil blive set på tværs af Cannondales højtydende landevejs-, gravel-, mountain- og e-cykelkategorier, med individuelle modeller, der lanceres 1. marts 2023. For mere information om den helt nye LAB71-kollektion, besøg www.cannondale.com.