09.08.2022
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Cannondale præsenterer letvægtsudgave af SuperSix Evo

Pressemeddelelse

Fast, just got lighter. Welcome to Cannondale SuperSix EVO Leichtbau.

Cannondales 50 år lange historie med performance, præcision, øje for detaljer og innovation kommer til live i en skøn harmoni med den sprit nye Cannondale SuperSix EVO Leichtbau ramme. En eksklusiv ramme for at fejre vores gode omdømme på landevejen og vores utrættelige jagt på “the perfect ride”. Leicthbau er vores mest raffinerede fortolkning af SuperSix nogensinde.

Leichtbau betyder letvægt. Den nyeste carbon layup teknologi og de mest avancerede materialer sørger for en vægt besparelse på 90 gram sammenliget med vores SuperSix EVO Hi-Mod carbon.

  • Vægt: Med en vægt på kun 750 gram for en malet rå ramme med hardware, er Leicthbau klar, selv på de stejleste stigninger.
  • Sleek: En moderne klassiker som kombinerer sort og krom med vores mest avancerede carbon konstruktion og CNC bearbejdede detaljer udgør altsammen vores mest raffinerede SuperSix EVO nogensinde – individuelt nummerede med kun 200 tilgængelige worldwide.
  • Skjult kabelføring: Unikt design som sørger for at bremsekablet føres gennem en åbning i fronten af kronrøret for minimalt drag, samt let at servicere.
  • Aero udformning: Rammen gør brug af afkortede vingeformede rørformer, som tilbyder samme vægt, samt lig eller bedre stivhed end runde rør, men som reducere drag med op til 30%.
  • Smooth Riding: Med SAVE sædestræber, integreret binder og 27 SL KNØT saddelpind tilbyder EVO overraskende meget komfort taget dens fart i betragtning. 
  • Clearance: Clearance op til 30mm for all-road muligheder.
  • Speed Release: Speed release thru-axles tilbyder hurtigere og nemmere hjulskifte og er kompatibelt med de fleste standard thru-axle hjulsæt.