16.05.2023
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Canyon lancerer helt ny mobilapp

Canyon lancerer deres egen app for at give ejerne af deres cykler en bedre og mere komplet oplevelse.

Pressemedelelse
Slip tankerne. Sådan bør cykling altid føles. Og nu åbner Canyon Bicycles op for den simple glæde ved at cykle til flere end nogensinde før med den nye Canyon App. Et godt værktøj at have med i lommen, som forstærker enhver oplevelse med din Canyon cykel.

Kort sagt integrerer Canyon App’en de nyeste, digitale teknologier for at sikre ryttere den hjælp og guide, de har brug for, lige ved deres fingerspidser.  

Lionel Guicherd-Callin, Global Director Canyon Connected, forklarer filosofien bag app’en: “Vi udviklede Canyon App’en for at simplificere og strømline hvert aspekt af at eje og cykle på en Canyon cykel samt for at hjælpe ryttere med at få det meste ud af deres cykel – lige fra første dag til mange år frem. Takket være en række egenskaber, der gør hvert aspekt af at samle, cykle på, vedligeholde samt parkere deres Canyon til en god oplevelse. 

NØGLEFUNKTIONER LIGE VED HÅNDEN:

  • Din cykels komponenter og mål nemt tilgængelige: digital cykelgarage

Registrer blot dine Canyon cykler i app’ens digitale garage for en oversigt over deres specifikationer – inklusiv samle- og indstillingsguides, udstyr samt rammemål – for de specifikke modeller. Det er den nemmeste måde at tilgå al relevant indhold og information om din cykel.

  • Pak din cykel ud og kom ud på den på blot få minutter: nemme samleguides

Med detaljerede trin-for-trin videoer og guides er udpakning og samling af cyklen nem og hurtig. Det kræver ingen mekanisk kunnen eller anden viden på forhånd. Du behøver ikke være mekaniker for at kunne opnå en problemfri, sikker og indstillet køreoplevelse på din nye cykel. 

  • Hold din cykel vedlige: nemme vedligeholdelsesguides

Du vil være opdateret i henhold til udskiftning af dæk, bremser og kæder på ingen tid med app’ens brugbare guides, videoer og hjælpemanualer. En cykel, der er godt vedligeholdt er en cykel, der performer godt og er sikker. Lær hvordan, du kan rengøre din cykel efter en lang tur. Lær hvordan, du kan vedligeholde din cykel i løbet af årene. Se hvordan og hvornår du skal udskifte særlige dele for at bibeholde sikkerheden. App’en indeholder alt du har brug for til at holde din cykel i tip top form.

  • Parker cyklen med ro i sindet: global GPS-sporing

At finde en stjålen cykel er lige blevet meget nemmere. For ekstra sikkerhed samt ro i sindet, kan du forbinde udvalgte Canyon cykler – begyndende med den nye Spectral:ON – med app’en for at spore cyklens lokation. Parker cyklen, lås den og nyd blot din dag uden bekymringer. 

  • Ekstra funktioner og meget mere i vente

Men det er ikke det hele. Sammen med andre funktioner tilgængelig ved lancering – inklusiv hurtig og simpel cykelforsikring (kommer slut maj) samt motiverende indhold fra Canyons pro ryttere – er Canyon i begyndelse af et ambitiøst udviklingsprojekt, der vil integrere en række nye funktioner i løbet af de kommende måneder og år.

“Med app’ens lancering er vores mål at sikre ryttere kernefunktioner, der kan hjælpe dem med den vigtigste ting: at blive klar til deres første cykeltur. Men tag ikke fejl – der er masser godt i vente. Vi arbejder på at tilføje funktion efter funktion i hurtig og konsekvent fart i løbet af de næste måneder,” forklarer Leon Bij de Vaate, produkt owner af Canyons Connected app. Se nedenfor. 

Du behøver ikke eje den nyeste eller bedste smartphone for at bruge Canyon App’en. Den er kompatibel med Android 7.1 og Apple iOS 15 samt nyere.

Canyon app’en er gratis og tilgængelig til download i Apple App Store og Google Play store.

For mere information se Canyon.com/app.