05.03.2024
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Canyon lancerer ny og alsidig GRIZL:ON

Canyons seneste genre-definerende e-gruscykel er fyldt med funktioner til det ultimative inden for e-cykel alsidighed.

Pressemedelelse
Skabt med hverdagens praktiske behov og grænseoverskridende udforskning for øje, er Grizl:ON en funktionelt alsidig hest, der kan få adgang til fjerne steder, der tidligere var utilgængelige, og den har stadig nok krydderi til at tackle den daglige rutine.

Uanset om du leder efter en kompetent og engagerende tur på barsk terræn eller en funktionel arbejdshest til byen, er der ikke noget helt som Grizl:ON. Med sin Bosch Performance Line SX-motor er Grizl:ON en e-cykel, der fremmer aktiv e-cykelkørsel.

Cyklen er fyldt med innovative funktioner som Canyon x Lupine SightStays-lys, en Canyon VCLS sadelpind og en Fidlock QuickLoader taske, og ikke at forglemme praktiske detaljer som skærme og 40 mm affjedring foran for øget off-road kapacitet.

Hvis du leder efter en let e-cykelramme med dropstyr og progressivt komfortabel geometri, vil du finde, at Grizl:ON sætter nye standarder for eksklusivitet inden for e-grusgenren.

Ny Bosch håndtering og præstation – mere pilot, mindre passager

Grizl:ON’s eventyrklare ramme forstærkes af den kompakte Bosch SX-drevenhed, der er monteret i en letvægts carbonramme. Med kun 2 kg er det midterassisterede Bosch SX-system lettere end CX-versionen og fremmer aktiv kørsel for en mere menneske-drevet og engagerende oplevelse end den fulde e-cykeloplevelse. Dets mindre motor giver mere responsiv håndtering og lettere samlet vægt. Og med 55 Nm drejningsmoment til rådighed rammer Bosch SX-motoren det søde sted mellem let hjælp og højt drejningsmoment, idet den leverer maksimal effekt med en høj kadencekørsel.

Med et 400 Wh batteri plus 250 Wh Range Extender mulighed (gør det muligt for 650 Wh samlet batteri) har du masser i tanken til de lange dage i sadlen. For ekstra ro i sindet bringer Bosch Flow App og Connectivity Module en to-trins alarm og effektiv placeringssporing, hvis din cykel ender i de forkerte hænder.

Funktionsspækket for en fremragende pakke

En af de mest innovative funktioner ved den nye Grizl:ON er lyssystemet. Bagpå finder du Canyon x Lupine SightStays-systemet, der har to indbyggede yderst synlige baglygter, der sidder pænt inden for konturerne af bagsiden af sadelpindene og giver synlighed fra alle vinkler, selv når du kører med tasker. Og hvis du skal udskifte en, skal du blot løsne aluminiumhusets skruebeslag, afbryde Quick Connector og sætte en reserve i, som fås fra canyon.com.

Foran oplyser en lys Lupine Nano SL-forlygte vejene både on-road og off-road med en on-bar fjernbetjening, monteret på vores nye grusoptimerede HB0064 flared-styr for at kontrollere stråleindstillingen. Kabelforvirring undgås med et omkonfigureret Nano SL-hus, der matcher pænt med rammens kabeludgangsport. Alle lys er drevet af det primære batteri og vil køre i to timer, selv efter at motoren er løbet tør. Så hvis du nogensinde lader dig rive med på din aftenkørsel, er alt ikke tabt.

Komfort og kontrol

Komfort håndteres med et es-kort med vores ikoniske S14 VCLS 2.0 komfortsadelpind. Ved at udnytte carbonmaterialets egenskaber med en innovativ, letvægts bladfjederkonstruktion tager S14 VCLS 2.0 med +2 til -10 mm bagudstilling kanten af de hårdeste overflader for at holde dig frisk og køre stærkt. S14 VCLS 2.0 er med på alle GRIZL:ON-modeller, bortset fra den mere progressivt specificerede GRIZL:ON CF TRAIL, der drager fordel af en trådløs RockShox Reverb AXS XPLR sænkepind med 75 mm drop for endnu mere sjov og kontrol, når underlaget bliver løst.

GRIZL:ON leveres med en sund dosis kontrol takket være vores nye grusoptimerede 16° flared HB0064 BAR og kort 60 mm ST0037 STEM sammen med en skråt 69,5° styrerørsvinkel. Mens en 74° sæderrør sikrer klatrekomfort og effektivitet med en mere afslappet kørestilling end dens ikke-elektrificerede staldfælle for komfort på store udflugter.

Valgfrie ekstramateriale

For montering af en computer eller en telefon med SP Connect-grænsefladen skal du indtaste vores nye ST0037 STEM. Den kommer med nye monteringsmuligheder fra stammen til at holde din computer eller telefon længere fremme og undgå ubehagelige overraskelser ved at stirre på din stamme.

Hvis du ønsker at tilføje ekstraudstyr, er det hurtigt og nemt at skifte det udstyr, du har brug for til dagens tur, takket være Click & Ride System på GRIZL:ON. PowerMore 250 Range Extender og den ekstra opbevaring fra LOAD FIDLOCK QUICKLOADER tager sekunder at installere eller fjerne uden brug af værktøj eller stropper.

Robuste fulddækkende skærme kan gøre GRIZL:ON klar til at køre i vådt vejr med deres lange længde, der giver den bedste beskyttelse muligt. Desuden er den forreste skærm den første fulddækkende skærm, der nogensinde er udviklet til RockShox Rudy-gaffelen. Ud over at holde dig tør er bagsiden forstærket med et bærersystem, der kan håndtere op til 15 kg bagage, der er forbundet sikkert gennem Ortlieb QL3.1-vedhæftningssystemet. Vi har også arbejdet sammen med Ortlieb om en særlig version af deres Gravel Pack (tilgængelig fra canyon.com), som kan rumme 14,5 liter udstyr på hver side og åbne døren til eventyrpendling og mikroturmuligheder. DEFEND FENDER CARRIER leveres som standard på arbejdshesten GRIZL:ON CF Daily-modellen og kan fås som eftermarked til at blive monteret på enhver GRIZL:ON med op til 45 mm dæk.

Valgmuligheder, valgmuligheder

Med fire modeller i kulfiber at vælge imellem har GRIZL:ON CF en opbygning til at passe til alle smagspræferencer.

GRIZL:ON CF TRAIL: Frigør din indre opdagelsesrejsende med det ultimative GRIZL:ON-pakke. Canyons drømmepakke har den premium SRAM Force AXS-geartype med XO Eagle mullet-transmission (42T / 10-52T), parret med Rock Shox Rudy Ultimate XPLR affjedring og Rock Shox Reverb AXS XPLR 75 mm sænkepind. DT Swiss HGC14000-hjul og Schwalbe G-One Ultrabite 50 mm dæk fuldender opbygningen. Pris: 7.999 EUR.

GRIZL:ON CF 9: Vores letteste opbygning på 15,3 kg, GRIZL ON CF 9 udnytter en SRAM Force AXS XPLR-geartype (42T, 10-44T) med Rock Shox Rudy Ultimate XPLR affjedring. Canyons S14 VCLS 2.0 sadelpind forbedrer komforten, suppleret med DT Swiss HGC1800-hjul med Schwalbe G-One Bite Evo 45 mm dæk. Pris 6.999 EUR

GRIZL:ON CF DAILY: Den praktiske GRIZL:ON CF Daily har Shimanos grus-specifikke GRX-geartype i en 12-speed opbygning (42T, 10-45T) med DT Swiss HG1800-hjul og Schwalbe G-One Overland 45 mm dæk. DEFEND FENDER CARRIER leveres som standard på vores praktiske arbejdshest GRIZL:ON CF Daily-model. Pris 5.499 EUR.

GRIZL:ON CF 7: Ved indgangspunktet kører CF 7-opbygningen med 11-speed GRX og DT Swiss HG1800-hjul med Schwalbe G-One Bite Evo 45 mm dæk, prissat til 4.999 EUR.

Alle Grizl:ON CF-modeller leveres med RockShox Rudy-affjedring, DT Swiss-hjul, Schwalbe-dæk, Canyon HB0064 Ergo AL-styr, og Fizik Argo Terra X5-sadler, plus Canyon x Lupine SightStays-systemet og Lupine Nano SL-forlygten med on-bar fjernbetjening. Alle Grizl:ON CF-modeller fås i fem størrelser, fra XS til XL, der dækker ryttere fra ca. 166 cm til 194 cm.

GRIZL:ON er ikke kun en af de mest alsidige e-cykler, Canyon har skabt, det er din billet ud over byens grænser og ud i naturen.

Denne pressemedelelse er oversat med ChatGPT.