04.08.2022
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Canyon løfter sløret for opdatereT EXceed cfr ltd cross-country race hardtail

Pressemeddelelse

Super effektiv. Superlet. Trimmet til fremragende performance. Når cross-country topfart er dit ønske, og podiet er dit mål, er Canyon Exceed 29” det absolut bedste våben. Spørg blot Canyons pro racer Cross Country Verdensmester Andreas Seewald, der selv cykler på Exceed’en på udvalgte ruter. Og nu er den bedste carbon hardtail inden for sit felt netop blevet bedre. Canyon Exceed CFR LTD er tilbage med det nyeste inden for carbon hjulteknologi samt imponerende nyt rammedesign. Der er en ny konkurrent i feltet.

Med en stolt placering som topmodel i Canyons hardtail cross-country serie afspejler ethvert aspekt af Exceed CFR LTD uovertruffen performance. Først; rammen. Skabt af high-end Toray M40X carbon vejer CFR’en blot 835 g (i størrelse M) med nul kompromisser i henhold til stivhed eller holdbarhed. Lige fra stejle stigninger til vilde sprints – fyr op for motoren og denne cykel er flyvende.

Eksklusivt udstyret med DT Swiss’ helt nye, top XRC 1200 hjulsæt.

Med eksklusiv lanceringsadgang er Exceed CFR LTD verdens første cykel, der udstyres med DT Swiss’ nyeste mesterværk – det helt nye, førsteklasses XRC 1200 hjulsæt. Med brede 30 mm carbonfælge og det absolut nyeste inden for high-performance materialer og design sætter disse hjul en helt ny standard i henhold til lethed, effektivitet og stivhed. Byd din nye, unfair fordel velkommen.

Men det sjove stopper ikke her. I jagten på maksimal hastighed forener Canyon Exceed CFR LTD dette imponerende ingeniørarbejde med udstyr, der på alle måder opfylder World Cup standarder over hele linjen. 100 mm RockShox SID SL Ultimate forgaffel. SRAM XX Eagle AXS trådløs geargruppe samt en super stiv SRAM XX DUB 1×12 carbon krank. SRAM Level Ultimate 2-stemplede bremser. Kort sagt: banebrydende MTB teknologi. Og det er endda ikke det hele. Denne fremragende udstyrspakke leverer seriøs komfort og ergonomi: Canyon CP0008 placerer de ergonomiske, komfortable greb tæt på frempindsområdet for en aerodynamisk position på lige, flade sektioner. Plus den innovative Canyon SP059 VCLS 2.0 sadelpind, der er superlet og absorberer stød og vibrationer for fremragende kørekomfort.

Med en pris på 54.999 DKK sætter Exceed CFR LTD en nye standard i den entusiastiske klasse og gør i sandhed pro-level performance tilgængelig for en ny generation af private racere med seriøst podieambitioner. Men hastighed er intet uden flot design, og netop derfor leveres Exceed CFR LTD i et fantastisk nyt CFR Green rammedesign, der emmer af klasse og kvalitet hele vejen igennem.

Canyon Exceed CFR LTD er netop nu tilgængelig eksklusivt på canyon.com.