Canyon
16.05.2023
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Canyon Spectral:ON er tilbage i opdateret udgave

Canyon har forbedret deres populære e-MTB Spectral:ON der kommer med fornyet selvsikkerhed til rytteren.

Pressemedelelse
Lige fra hurtige fyraftensture til episke oplevelser i bjergene, Spectral:ON effektiviserer din tid. Den lette ramme og legesyge geometri garanterer store smil ude på sporet selv på de hårdeste dage, og med det industriførende motorsystem vil du færdiggøre din cykeltur uden et færdigt batteri. Til 2023 har Canyon forbedret en af de bedste cykler i sit segment. Gennem flere testture og feedback har designteamet kunne opnå de små forbedringer, der gør hele forskellen for platformen. Der er nemlig ikke noget bedre end at sætte afsted på en lang tur på en livlig cykel, der booster selvtilliden på nedkørslerne samt eliminerer angsten for at løbe tør for strøm, så du kan blive ved time efter time.

Ved lanceringen i 2022 banede den optimerede Spectral:ON vejen for den næste generation af Canyon e-mountainbikes. Denne udgave gjorde noget, der kun få år tidligere, havde været utænkeligt. Den kombinerede legesyg og adræt trail-handling med et industriførende 900Wh batteri samt en kraftfuld motor. Nye ryttere kan forvente en e-MTB, der leverer massiv rækkevidde samt flyver op ad de stejleste stigninger uden at komprimere den legendariske performance, cyklen er kendt for på løse spor, i sving samt downhill. 

Med kun en forventning er den nye Spectral:ON serie udstyret med større og mere robuste 160 mm forgafler. Dette gør ikke kun cyklen mere selvsikker på aggressive spor, men det gør også kronrørsvinklen omkring 0,5 grader mere slack for at gøre den mere stabil ved høj fart. En opgradering til Shimano EP8 motoren (EP801) øger cyklen maks. power til hele 600 watt, og cyklens interface forbindes til den nye Canyon app, så du sikres funktioner som GPS-sporing og alarmnotifikationer, hvis cyklen skulle flytte sig. 2023 modellerne leveres i nogle flotte, nye farver og grundet stor efterspørgsel producerer Canyon flere helt sorte stealth cykler.

Canyon har sammensat en drømmecykel med Spectral:ON CFR LTD. Topmodellen er designet med en ultralet og holdbar Canyon Factory Racing (CFR) ramme, der udelukkende består af absolut top carbonfibre. Den leveres med EP801 motoren for maksimal hjælp på stejle stigninger og er udstyret med den helt nye SRAM XX AXS geargruppe. Den nye, trådløse bagskifter monteres direkte på thru-akslen for en mere sikker og pålidelig forbindelse til kassetten. Kombineret med RockShox Lyrik Ultimate forgaflen samt Super Deluxe Ultra dæmper, der begge er designet med trådløs Flight Attendant kontrol, så du sikres et komplet, elektronisk opsætning med banebrydende mountainbiketeknologi. 

Til ryttere, der ikke har brug for de bedste af de bedste komponenter, er resten af Spectral:ON serien mere end nok til seriøs, high-performance trailcykling. Spectral:ON CFR leveres med samme kompromisløse ramme som topmodellen og leveres udstyret med sensitiv FOX affjedring samt pålidelig Shimano, trådløst gearskifte. Spectral:ON CF 8 tilføres en smule mere vægt, men du sikres derimod uovertruffen værdi. Den legesyg, komplet carbon trailcykel leveres med fuld FOX affjedring, en Shimano 12-speed drivlinje samt bombesikre DT Swiss hjul for mange sæsoners shred. Til slut leveres Spectral:ON CF 7 med samme motor og batteri som topmodellen, mens du også sikres komponenter fra både RockShox og Shimano.

Spectral:ON CF 7 starter på 39.299 DKK med et 720 Wh batteri og ender med Spectral:ON CFR AXS til 94.299 DKK (720 Wh) eller  97.499 DKK (900 Wh). 

Den komplette serie vil være tilgængelig til bestilling fra tirsdag den 16. maj 2023 på Canyon.com