05.04.2021
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Lasse Klausen

Caroline Bohé kommer på flot 3. plads i Italien

 

Trods corona situationen kan der stadig afvikles MTB løb nogle steder, og mandag i påsken blev der afholdt Capoliveri Legend XCO på den italienske ø, Elba. Det danske MTB landshold har i ugen forinden holdt træningslejr i samme område, og derfor deltog der selvfølgelig danskere i løbet. 

Hos kvinderne deltog bl.a. tidligere verdensmester, Kate Courtney, Caroline Bohé og Sofie Heby Pedersen. Da al livestream var på italiensk kan vi ikke give en recap af løbet, men i hvert fald stak Kate Courtney, italienske Chiara Teocchi og Bohé af fra resten af løbet. Det blev til en mindre duel imellem Courtney og Teocchi, mens Bohé var få sekunder længere tilbage, og som den eneste kunne hun stort set følge med de 2 frontkæmpere. Der var dog ingen tvivl om førstepladsen, da Courtney krydsede målstregen 25 sekunder foran Teocchi og 47 sekunder efter kom Bohé i mål. Med danske øjne må det siges at være stort, at Bohé kom ind så kort tid efter Courtney, som også er en rigtig dygtig mountainbiker. Sofie Heby Pedersen kom ind nogle minutter senere på en flot 5. plads.

 

 

Schurter vs. Avancini

Hos mændene stod kampen imellem ikonet Nino Schurter og brasilianske Henrique Avancini. De to kørte et tæt løb alle 6 runder, men til sidst lykkedes det Avancini at tage sejren få meter foran Schurter. Tredje pladsen gik til Maxime Marotte. Danske Jonas Lindberg kom ind på en flot 7. plads 53 sekunder efter nr. 1. Ifølge hans Instagram profil havde han ikke den bedste følelse i kroppen i dag, men han var stadig tilfreds med placeringen i dag. Vi glæder os til at se meget mere af ham i 2021. 

Herudover var der følgende danske placeringer:

Nr. 13. Markus Heuer

Nr. 29. Oliver Vedersø

Nr. 30. Tobias Lillelund

Nr. 40. Victor Philipsen