11.03.2011
Andreas Ø. Pedersen

Christina Hembo: Det gik stærkt efter DCU-møde

Team Christina Watches-Onfone fik fredag endeligt godkendt deres licens af Den Internationale Cykelunion, UCI, der på sin hjemmeside offentliggjorde, at licensen er godkendt, og at eneste rytter, som ikke er på listen endnu, er Angelo Furlan, men det skulle være formaliteter inden han også er på holdkortet.
Dermed er ejerstruktur, holdet samt ryttere UCI-godkendt, og Christina er officielt verdens første kvindelige cykelholdsejer.
– Efter vores møde med DCU, hvor Claus Hembo og Tom Lund blev enige om udelukkende at se frem og glemme stridigheder, der stammede fra da Ruder Konge var Knægt, er tingene gået stærkt. Organisationen i DCU og ikke mindst Tom Lund har levet op til aftalen og arbejdet hårdt for at hjælpe holdet. Jeg er lykkelig for, at den sidste teoretiske forhindring for mit cykelhold nu er ryddet af vejen, og at vi allerede i næste uge kører vores debutløb, siger Christina Hembo i en pressemeddelelse her til aften med henvisning til det kroatiske etapeløb Istrian Spring Trophy, der begynder på torsdag.