29.01.2011
Andreas Ø. Pedersen

Christina Watches har fået cykelsponsor

Når Christina Watches stiller til start i det første cykelløb – som angiveligt bliver i Kroatien – bliver det med De Rosa-cykler, som rytterne skal køre på. Holdet har nemlig indgået samarbejde med med den danske importør Juhl Cycling Nordic A/S.
Merak bliver modellen, der er valgt af cykelholdet.Modellen er udelukkende produceret i carbon – en blanding af fibre, der giver Merak-rammen de bedst mulige køreegenskaber.
– Merak er en del af De Rosa-historien! De Rosa er stolte over, hvad denne model har gjort rundt omkring i verden for at øge bevidstheden omkring italienske produkter, lyder det i en pressemeddelelse fra importøren.
Sammen med materialevalget giver De Rosas tekniske fremstillingsmuligheder Merak dens ekstreme rigiditet. Med sin oversize konstruktion af både kronrør, skrårør og krankboks er Merak blandt de stiveste rammer. Skrårøret har samtidig den funktion, at det skjuler kablerne, der løber i en fordybning på undersiden af røret.
Meraks aerodynamiske form giver tilmed rammen en fremragende resistens overfor træthed. Desuden opnås en ramme med ekstraordinær respons og stabilitet.
Resultatet er en unik letvægts ramme med et fremragende aerodynamisk udseende.