20.05.2022
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Kristian Arnth

”Crash. Big Crash”: Grand Prix Herning set fra servicebilen

Grand Prix Herning er Danmarks mest ikoniske endagsløb med sine mere end 30 kilometers grusveje. Kom med i servicebilen og oplev løbet, der byder på mere action og drama og flere udfordringer end de fleste andre cykelløb på kalenderen lagt sammen.

”Er du blevet testet?!?”

Min sportsdirektør-kollega Frederik Thalund har panik i stemmen, da jeg endelig ringer tilbage til ham, efter at han to gange forgæves har forsøgt at ringe mig op. Det er torsdag aften, og Danmarks nok største endagsløb, hvis man ser bort fra de danske mesterskaber, Grand Prix Herning køres lørdag.

Panikken skyldes, at han fuldstændig har misset kravet om, at alle ryttere og staff, der skal deltage i løbet, fredag aften skal fremvise en negativ coronatest. Og ikke bare en negativ coronatest, men en negativ PCR-test, for at det ikke skal være løgn. Kan man ikke det, kan man ikke være til stede ved løbet. Velkommen til cykelløb anno 2021.

”Ja, jeg blev testet i morges,” beroliger jeg ham med. Så har vi da én mand i servicebilen, selvom aftalen nu var, at han skulle køre bilen som sportsdirektør, og jeg skulle sidde på bagsæ

Læs hele Velomore digitalt

Årsabonnement 425 kroner

Consent
Consent(Required)

Denne artikel er forbeholdt abonnenter af Velomore.
Allerede abonnent?

Log in