13.02.2011
Andreas Ø. Pedersen

Dansker skriver kontrakt med fransk klub

– I efteråret 2010 havde jeg det valg at skrive under på en kontrakt på et dansk kontinentalhold, men valgt i stedet for at prøve lykken og udvikler mig endnu mere som cykelrytter i Frankrig, fortæller Morten Høberg, der godt en måned har været i det franske.
– Jeg har nu været i Blois i cirka 3 uger, og det går rigtig godt og føler mig godt tilpas. Træningsforholdene er supergode i Loire-dalen, klimaet er meget mildt og klubben er velorganiseret.
På programmet i år har klubben ikke færre end 75 løbsdage. Og en del af disse løb bliver UCI løb 1.2 og 2.2, som for eksempel, Tour du Loir-et-Cher (UCI 2.2), som køres i april. Danskeren starter sæsonen den 27. februar med løbet, Circuit de la Vallée de la Loire, hvor mange gode franske hold og de bedste klubber starter.
– Jeg ser virkeligt frem til at udvikle mig herned og lære endnu mere for at blive en endnu bedre cykelrytter, slutter Høberg.
Philippe Coisnon, som bliver hans team manager, råder i år over 16 ryttere, deriblandt de 2 stærke russiske tvillinger, Anton og Dmitry Samokvalov, som skal fra sommeren 2011 være med stor sandsynlighed stagiaire hos Team AG2R.