03.02.2011
Test Test

DCU ikke tilhænger af Danish Bike Award

Konsekvensen for CEC, Copenhagen Event Company, er den, at DCU har ophævet samarbejdet med CEC om at organisere reklamekaravanen under Post Danmark Rundt. I flere mails i løbet af efteråret 2010 har DCUs direktør Jesper Worre forsøgt at overtale CEC til ikke at arrangere Danish Bike Award.
DCUs motiv kan være, at Danish Bike Award set fra DCU synsvinkel konkurrerer med kåringen af Årets Cykelrytter. Men CEC valgte at stå fast på at arrangere Danish Bike Award.
– Selv om vi endnu er et lille eventbureau, skal vi nok overleve tabet, men det er dog ubegribeligt, at Worre aktivt arbejder imod et forsøg på at skabe opmærksomhed om dansk cykelsport i et VM-år. Det er min oplevelse, at årsagen er, at Jesper Worre ikke kan styre vores arrangement. Han og DCU blokerer for enhver nytænkning. Hver gang, nogen viser initiativ, bliver det dræbt. DCU burde klappe i hænderne af glæde over, at der er nogen, der tænker nyt og evner at skaffe ny kapital til sporten. Men det sker bestemt ikke, siger Tino Thorsøe til EkstraBladet
Cykelmagasinet har valgt at deltage i Danish Bike Award ved at uddele en cykelcrosspris, idet arrangementet tilgodeser stort set alle discipliner indenfor cykelsporten undtagen cykelpolo.