28.01.2011
Test Test

Denis Menchov ny plan B?

For Gazzetta dello Sport mener at vide, at Denis Menchov nu er Team Saxo Bank-Sungards nye plan B. Den oprindelige plan B var Omega Pharma-Lottos Jurgen van Den Broeck, men han valgte at forlænge sin kontrakt med det belgiske hold.
Nu er der så det udestående, såfremt det er korrekt, at Denis Menchov har en gyldig kontrakt til og med 2012 med Team Geox-TMC. Men det siges, at Alberto Contador skulle have cirka 30 mio. kr. om året, og den omkostning tynger ikke holdejer Bjarne Riis’ budget, hvis Alberto Contador har karantæne.
Derfor er der midler, som kan frigøres. Dog vides det ikke, om Alberto Contador kan blive frikendt for at være dopet i CAS, og Team Geox-TMC skal overtales til at lade Denis Menchov bryde sin kontrakt.
Det taler dog for scenariet, at Denis Menchovs motivation er at køre på et hold med ProTeam licens, hvorfor han ikke er afhængig af wildcards for at køre de største løb, idet Team Geox-TMC er professionelt kontinentalhold. Tillige kan det tage flere måneder for Alberto Contador at appellere sin dopingsag til CAS, så uanset udfald går spanieren måske glip af Touren i 2011.