06.11.2021
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Kristian Arnth

DGI Hærvejsløbet: En manddomsprøve i særklasse

Jeg har ingen idé om, hvad klokken er, da jeg bliver vækket af snak ude på gangen. Men jeg ved, at det er tidligt.

Min alarm står til 5:45, og den har ikke ringet endnu, og jeg frygter at tjekke uret for at blive konfronteret med, hvor tidligt jeg nu er vågnet. Men jeg er alt for spændt til at falde i søvn igen. Det ender med, at jeg ligger lysvågen i en lille time, indtil alarmen ringer, og det endelig er tid til at komme i gang.

Vi er på et lille Bed and Breakfast i Kruså et par kilometer fra grænsen, min makker Jannik og jeg. Sammen skal vi køre DGI Hærvejsløbet.

Løbet går langt tilbage og er blandt de mest legendariske motionscykelløb i Danmark, både fordi det følger den engang så vigtige færdselsåre op gennem Jylland, men også fordi den længste distance med sine 300 kilometer er noget af en mundfuld.

Det er det også for mig. Også selvom distancen i år officielt ”kun” er 290, fordi løbet på grund af coronasituationen starter på den danske side af gr&a

Læs hele Velomore digitalt

Årsabonnement 425 kroner

Consent
Consent(Required)

Denne artikel er forbeholdt abonnenter af Velomore.
Allerede abonnent?

Log in