14.01.2022
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Jens Brahe Pedersen

DT Swiss XRC 1501 Spline

Går du og overvejer, om du skal opgradere dit hjulsæt? Schweiziske DT Swiss har givet deres 1501 hjulserie en ordentlig overhaling og resultatet er en sand fornøjelse, faktisk er det som at få en ny cykel igen.

DT Swiss er et etableret brand, hvis produkter er kendt vidt og bredt for deres kvalitet. Med dette nye sæt XC hjulsæt går DT Swiss all-in på de moderne krav og tendenser inden for XC-verdenen: fuld carbon fælg, bred fælgdiameter (30mm intern) og et enkelt nav der stadig let kan serviceres.

Ved første blik

XRC 1501 Spline er et fedt design med lækre detaljer. De brede, matte carbonfælge med diskrete decals er fede at se på. Hjulene er lette (1540 gram på vores vægt inkl. tape og ventiler). Ventilerne fikseres med smarte ovale møtrikker istedet for runde, der kan være svære at spænde ordentligt. I ventilhætten er der en kærv til at skrue ventilindmaden ud, hvis man skal hælde tubeless væske i. Hjulene leveres med et let udskifteligt kassettehus afhængigt af, om man vil køre med MicroSpline(Shimano) eller XD(SRAM). Hvis man kender lidt til hjulsæt ved man også, at DT Swiss

Læs hele Velomore digitalt

Årsabonnement 425 kroner

Consent
Consent(Required)

Denne artikel er forbeholdt abonnenter af Velomore.
Allerede abonnent?

Log in