26.05.2023
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

EKOI lancerer kollektion med rumteknologi

EKOÏ New Technological Conquest lancerer sine første tre kollektioner udstyret med Outlanst-teknologi, udviklet til NASA til at klare ekstreme temperaturvariationer i rummet.

Pressemedelelse
Ekoï Outlast® kollektionerne tillader proaktiv temperaturregulering, der garanterer maksimal komfort under træning, en massiv temperaturreduktion og en stigning i ydeevnen. 

Det professionelle team Israel-Premier Tech  har testet og godkendt denne nye generation af trøjer og vil bruge dem under Tour de France, bevidste om de marginale gevinster, der tilbydes.

Outlast®: En hidtil uset termoreguleringsteknologi inden for cykling
Siden 1990 har Outlast® teknologien været verdensreference inden for udvikling af faseskiftematerialer (PCM).Oprindeligt designet og udviklet til at beskytte NASA-astronauter mod ekstreme temperaturvariationer i rummet, tilbyder Outlast®-teknologien uovertrufne egenskaber i form af proaktiv termoregulering.

I 2023, for første gang i cykelverdenen, bruger Ekoï denne avantgarde-teknologi og sætter “Certified Space Technology”-mærket på sine 3 nye kollektioner. 

Målet er enkelt: at opretholde en optimal kropstemperatur – hverken for varm eller for kold, men lige tilpas.

En teknologi, der ikke mangler argumenter i præstationens tjeneste
Takket være dette stof som er udstyret med thermocules™ og dets mikroindkapslede voks forhindrer Outlast®-teknologien kroppens overophedning og tillader en massiv reduktion af sved på 30 til 50 % i gennemsnit (data fra Outlast®-undersøgelser). Ingen væsentlige væsketab og goddag til komfort under træning! 

Takket være den energi, der spares til selvregulering, kan kroppen fokusere mere på fysisk og muskulær aktivitet, du kan cykle længere og mere effektivt.

Marginale gevinster, der appellerer til professionelle ryttere.
Ved at reducere stigningen i kropstemperaturen med gennemsnitligt 8 %, dvs. -2°C (undersøgelser udført af Human Fab videnskabelige laboratorium sammenlignet med en standardtrøje), reducerer stoffet med Outlast®-fiber accelerationen af ​​hjertefrekvensen og dermed optimeres kontrollen af ​​åndedrættet. 

Læs også: Mads Würtz og holdkammeraterne får special trøje til Giroen

Takket være Outlast®-teknologien vinder du altså mere udholdenhed og reducerer træthed… Dette var nok til at interessere professionelle cykelryttere, der samarbejder hele året med det franske mærke. Blandt Proff-holdene udførte Team Israel-Premier Tech flere test og godkendte denne nye generation af smarte tekstiler, der kombinerer komfort og ydeevne som ingen anden. Under Tour de France vil bla. Chris Froome, Jakob Fuglsang, Mads Würtz og deres holdkammerater kunne regne med, at deres marginale gevinster genereret af Outlast®-teknologi kan hjælpe dem til etapesejre og topplaceringer i den samlede stilling.

Læs også: Mads Würtz Giro-hjelm fra EKOÏ bortauktioneres

Fordelene ved produkterne fra Ekoï Outlast-kollektionerne 
– Outlast® teknologi = kroppen har altid den rigtige temperatur.
– Massiv reduktion af sved på 30 til 50 %
– Øget ydeevne: optimering af udholdenhed 
– Følt velvære “feel-good tøj” effekt.
– Teknologi godkendt af Team Israel Premier-Tech.

Berig din garderobe med Outlast-teknologi lige her.