30.06.2023
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Ekoï lancerer ny aerohjelm til Lotto Dstny

Andreas Krons holdkammerater i Tour de France suser rundt med nye aerohjelme fra Ekoï, der er blevet til i samarbejde med Pininfarina.

Pressemedelelse
Ekoï er stolte over at kunne præsentere sin nye Aerodinamica hjelm på første dag i Tour de France. Mere end blot et navn, det afspejler selve essensen af ​​dets design og giver et nik til historien om designerne fra det berømte Pininfarina-hus. I 1936 designede Giovanni-Battista Pinin Farina én af ​​sine første biler: Lancia Aprilia Aerodinamica, beregnet til konkurrence. 87 år senere designede den italienske bildesigner Pininfarina en cykelhjelm for første gang under et exceptionelt samarbejde med Ekoï.

Simple specifikationer: En hjelm, der ikke går på kompromis med elegance og ydeevne! Dette er den mission, der er betroet Ekoï-ingeniører og Pininfarina-designere. I Fréjus som i Cambiano var flere måneders forskning og udvikling nødvendige for at opnå det forventede resultat: Ekoï Aerodinamica hjelmen designet af Pininfarina.

 Fra formen af ​​hjelmen med udtalte kurver studeret i den mytiske Pininfarina vindtunnel, til valget af racerfarver, gennem inkorporeringen af ​​de seneste innovationer med hensyn til sikkerhed – ingen detaljer er blevet overladt til tilfældighederne for dette arbejde med kunst halvvejs mellem videnskab og sport.

Koroyd® teknologien : En innovation inden for sikkerhed 
Uden absolut tillid til deres udstyr kan ingen rytter fuldt ud udtrykke deres potentiale. Ekoï Aerodinamica hjelmen er formet til at give de mest eksplosive og hurtigste ryttere dyrebare watt i afgørende øjeblikke. Sprints er i bund og grund særligt stormfulde øjeblikke, hvor den mindste fejl ikke må forekomme.

Ekoï Aerodinamica hjelmen har inkorporeret 4 Koroyd®-teknologiindsatser.Sidstnævnte består af en bikagestruktur af lange tynde rør varmeforseglet og sammensat af 95 % luft. Væggene i rørene er blandt de tyndeste i verden, knuses jævnt i tilfælde af stød ved at absorbere den syntetiske energi fra stødet på den frontale og laterale del af hjelmen. Denne unikke egenskab reducerer skaden på kraniet, mens den byder på en ægte følelse af friskhed takket være luftcirkulationen gennem rørene og en følelse af lethed. 

Ekoï er det eneste mærke, der udstyrer UCI World- og Pro Tour-holdene med den innovative Koroyd®-teknologi, som garanterer rytternes sikkerhed.

En længe ventet hjelm fra feltet
Vi har mange mål: Komfort, design, lethed, aerodynamik og sikkerhed, hjelmen Aerodinamica fangede hurtigt opmærksomheden fra professionelle ryttere, som kunne teste hjelmen i udviklingsfasen. Giacomo Nizzolo og Caleb Ewan har allerede mærket  gevinsten under spurterne ved at vinde henholdsvis Tro Bro Léon og Van Merksteijn Fences Classic. Under Tour de France vil Ekoï Aerodinamica være én af ​​de mest synlige hjelme, da den vil blive båret af 4 hold i feltet: Israel-Premier Tech, Lotto-Dstny, Arkéa-Samsic og Cofidis.

Teknisk info om Ekoï Aerodinamica
Fordele:
– Høj beskyttelse takket være Koroyd®-teknologi 
– Verdens første cykelhjelm designet af Pininfarina 
– Udviklet i vindtunnelen for at minimere dens modstandskoefficient (CX) 
– Modularitet: 100% aero lukket hjelm / 100% komfort og ventilation åben hjelm

Sammensætning:
– Fidlock® magnetisk spænde: intuitiv åbning og lukning af hageremmen med én hånd 
– ATOP® spænde: Mikrometrisk justering på baghovedet 
– Justerbare stropper med side V-justerende spænder under ørerne 
– Koroyd®-beskyttere: 2 sideindsatser og 2 frontindsatser 
– CE / CPSC / AS NZ / UKCA godkendelser 

Hjelmen fås snart i to farver: Hvid-rød og sort
Pris kr. 1999,-