22.04.2023
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

EKOI lancerer tre friske forårskollektioner til kvinder

EKOÏ klæder dig flot på til foråret med tre farverige kollektioner.

Advertorial
Ny forårskollektion fra EKOÏ til kvinder byde på 3 friske og farverige kollektioner.

Rainbow kollektionen
Rainbow kollektionen er en elegant og feminin kollektion med et gradientprint i regnbuefarver. Trøjen er lavet af et let og åndbart stof, der sikrer stor komfort på cyklen. Den er designet med mikroperforerede paneler på siderne for bedre ventilation, så du kan holde dig kølig og tør under varme forhold.

Trøjen har en selvlåsende YKK-lynlås i fuld længde med skinnende effekt og 3 baglommer til opbevaring af nødvendigheder såsom snacks, telefon og en ekstra trøje. Rainbow kollektionen fås i tre forskellige farver: diamant, multico cashmere og blå cashmere.

Prisen er kr. 1.025,-.

Competition kollektionen
Competition kollektionen er inspireret af professionelle cykelrytteres outfit og er designet til at give maksimal komfort og støtte på cyklen. Trøjen har laserskårne ærmer, der sikrer optimal bevægelsesfrihed og minimal irritation på huden. Den har også en flot skinnende lynlås og et elastikbånd med silikoneindsats på bagsiden for fremragende støtte.

Competition kollektionen fås i to forskellige farver: blå og rød.

Prisen er kr. 855,-.

Blurred kollektionen
Blurred kollektionen er en abstrakt og farverig kollektion, der bringer liv og personlighed til dit cykeltøj. Trøjen er produceret med den største omhu på Ekoï’s italienske værksted og er lavet af let og åndbart stof, der transporterer sved væk fra kroppen.

Læs også: Ny EKOI sko til KOM-jægerne

Trøjen har korte ærmer med stof med anden hudeffekt, der giver en behagelig og naturlig følelse på huden. Blurred kollektionen fås i fire forskellige farver: blå, multico, blå gradient og pink gradient.

Prisen er kr. 855,-.

Tjek alle kollektionerne hos EKOÏ lige her.