20.01.2021
Test Test

Emily Batty skifter til Canyons World Cup hold

 

Den 32 årige canadier, Emily Batty havde været på kontrakt i 12 år hos Trek indtil de begge bekendtgjorde, at deres veje skulle skilles. Canadieren har vundet de canadiske mesterskaber 4 gange, 2 tredjepladser i World Cup, to bronzemedaljer til VM og en fjerdeplads til OL. 

I dag blev det så offentliggjort, at hun har skrevet kontrakt med tyske Canyon. Tyskerne har næsten lige mistet franske Pauline Ferrand-Prevot, som skiftede til Team Absalon. 

Selv udtaler Emily Batty følgende om 2021 sæsonen:

– I sidste sæson var alting så ukendt, og jeg ville ikke miste værdifuld mental og fysisk kapacitet I 2020 uden at vide, om løbene ville blive afholdt. Så selv om min form kunne have været bedre føler jeg, at jeg går ind i 2021 sæsonen med mere sult, udhvilet og mere motiveret end mange af mine konkurrenter. Og nu har jeg nogle store mål, som jeg er meget begejstret for. Jeg har de Olympiske lege, Verdensmesterskaberne og World Cuppen som mål for 2021. I år vil jeg have stor fokus på at præstationerne skal være i orden.

 

[IMG2]