27.12.2021
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Alexandre Beguin

Emma Norsgaard – Det store gennembrud

Hun bragede igennem på sin første sæson på UCI WorldTouren med flere store sejre og er allerede blevet en stor stjerne i feltet. Emma Norsgaard kigger tilbage på 2021, heriblandt det legendariske Paris-Roubaix, kvindecyklingens udvikling og ambitionerne fremover.

 

 

Man fornemmer travlheden hos Emma Norsgaard, da vi får hilst på hinanden. Normalt skulle man tro, at der har været tid til et tiltrængt pusterum efter en lang og tætpakket sæson. Men selvom hun får et afbræk fra den hårde cykeltræning, så er der gang i telefonopringninger og planlægning.

Den danske mester i enkeltstart (og tidligere danske mester i linjeløb) er nemlig midt i stressende bryllupsforberedelser, men alligevel er der masser af smil og overskud til at snakke om sit fantastiske år, hvordan det er at flytte til Spanien som teenager, og hvorfor OL var en stor skuffelse.

Hendes debutsæson på WorldTour’en var intet mindre end en kæmpe succes efter ti sejre på tværs af kalenderåret. Derudover blev det til snesevis af topplaceringer

Læs hele Velomore digitalt

Årsabonnement 425 kroner

Consent
Consent(Required)

Denne artikel er forbeholdt abonnenter af Velomore.
Allerede abonnent?

Log in

1 års online adgang + 5 magasiner

Kun

425,-

Bestil her