Verdens bedste cykelhold
22.05.2022
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Nikolaj Hebsgaard

En regnvåd forårsdag på hjul af Verdens bedste cykelhold

Velomore var med på hjul af Verdens bedste cykelhold, der for en stund var samlet igen i Aalborg til det, der blev en regnvåd forårsdag på rammen.

Jeg træder ind ad døren til forhallen på Musikkens Hus i Aalborg. Straks hører jeg Jens Voigts velkendte tyske accent, fordybet i en røverhistorie om coronanedlukningen i Tyskland. Til venstre for ham sidder Andy og Fränk Schleck, der begge ser lidt søvndrukne ud. Ovre i hjørnet er Fabian Cancellara og Bjarne Riis fordybet i lavmælt samtale – på schweizertysk.

Alle er de klædt i cykeltøj, for om lidt skal vi ud og køre. Jeg skal på hjul af verdens bedste cykelhold. Et hold som dominerede cykelsporten på tværs af Grand Tours, klassikere og monumenter i den sidste halvdel af 00’erne, og for mig og mange danskere, stadig står som et af de bedste cykelhold nogensinde. Om ikke andet, det bedste danske cykelhold der har eksisteret og som måske kommer til at eksistere. Statistisk var de også det bedste cykelhold, med flere år som samlede vindere af WorldTouren.

Læs hele Velomore digitalt

Årsabonnement 425 kroner

Consent
Consent(Required)

Denne artikel er forbeholdt abonnenter af Velomore.
Allerede abonnent?

Log in