01.02.2011
Test Test

Er Denis Menchov sat til salg?

Det har allerede stået i Gazzetta dello Sport og nus står det også i El Diaro Vasco, at holdejer Bjarne Riis er jagt efter Denis Menchov som ny plan B i stedet for tidligere Jurgen Van Den Broeck, der valgte at forlænge yderligere med Omega Pharma-Lotto.
For Team Saxo Bank-Sungard står meget enkelt i den situation, at holder det med en karantæne til Alberto Contador, skal der heller ikke betales løn til ham i den periode. Og Denis Menchovs underskrift koster muligvis kun det halve af spanierens samtidig med, at Team Saxo Bank-Sungard har brug en klassementskaptajn.
Det kan man roligt sige, at Denis Menchov er som tidligere samlet vinder af Vuelta og Giro. Tillige står Team Geox-TMC i den situation, at holdet måske er for dyrt i drift i forhold til ’kun’ at være et professionelt kontinentalhold.
Med den holdstatus er det ikke engang sikkert, at der bliver etapeløb nok til, at både Denis Menchov og Carlos Sastre får udfordringer, der matcher deres evner, idet holdet allerede nu ved, at det ikke kommer til Touren. Så derfor giver det god mening at være en klassementskaptajn mindre.