27.09.2021
Velomore

Et flot og rørende farvel til Chris Anker Sørensen

Tekst, billeder og video: Ole Madsen

Hammel Cykle Klub arrangerede i lørdags et super flot og meget rørende farvel til vores alle sammens Chris Anker Sørensen.

Mellem 500-800 personer mødte op ved klubhuset i lørdags for at vise deres respekt og sørge sammen over det meningsløse tab af en af vor tids mest elskede cykelryttere.

[REL1]

<iframe width="640" height="355" src="https://www.youtube.com/embed/mZcjmarTf5w" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

I en alder af kun 37 år omkom Chris Anker Sørensen ved en tragisk cykel ulykke, da han var ude for at se på enkeltstartsruten til VM. Der blev holdt taler, og efter ét minuts stilhed, hvor tankerne kunne løbe frit, blev man sendt af sted ud på Chris Anker-ruten i grupper af maksimalt 20 personer.

Ruten var på 65 kilometer og indeholdt, alt hvad der findes af stigninger i lokalområdet.

[SPLIT][IMG3][IMG4][SPLIT]

Chris Anker Sørensen vil blive husket ikke kun som en fantastisk cykelrytter, men også som en rigtig god kammerat, som forstod og mestrede balancen mellem at være ærlig, gode venner og samtidig konkurrenter, når det virkelig gik løs.

Chris huskede, hvor han kom fra og besøgte altid Hammel Cykle Klub, når han var i Danmark. Han var et idol, som børnene så op til, og han brugte gerne tid på at snakke med dem, når han var i klubben.

<iframe width="640" height="355" src="https://www.youtube.com/embed/m9jjnFkzJXM" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Chris Anker Sørensen vil virkelig blive savnet i fremtidens cykelløb på TV, hvor han som kommentator bidrog med dybdegående analyser krydret med med humor og med en professionel tilgang.

Vi er alle dybt berørte af den tragiske ulykke, og tankerne går til Chris' familie.

Æret være Chris Anker Sørensens minde.