04.01.2011
Andreas Ø. Pedersen

Fabrizio Guidi: Holdet er mere professionelt

– Holdet er måske blevet endnu mere professionelt og bevidst om dets værdier, siden jeg forlod teamet som rytter, og jeg kan allerede nu se, at opmærksomheden omkring de mindste detaljer i planlægningen og tilrettelæggelsen af den kommende sæson er mere minutiøs end dengang. Netop denne indstilling tiltaler mig meget, og jeg ved, at Bjarne sætter pris på præcision ligesom jeg, siger Guidi til holdets hjemmeside.

– På vores træningssamling på Fuerteventura noterede jeg mig relativt hurtigt, at alle er her for at nå det samme mål gennem loyalitet, kommunikation og et levende engagement. Jeg er stolt og glad for at kunne være en del af dette team, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at sikre rytterne de bedste betingelser på vejen, tilføjer italieneren.