28.01.2011
Andreas Ø. Pedersen

Får SIS som ny energisponsor

Team Concordia Forsikring Himmerland kunne i en pressemeddelelse præsentere en ny sponsoraftale med SIS (Science In Sport). SIS har udviklet en række produkter til sportsfolk. SIS er især kendt for deres unikke 100% isotoniske gel. Alle deres produkter er eftertragtede blandt de professionelle cykelhold, fordi de optages hurtigt og effektivt i kroppen. Produkterne er fremstillet af naturlige ingredienser kombineret med 20 a°rs videnskabelig udvikling.
– Jeg er meget glad for denne aftale. Jeg hører fra de professionelle cykelryttere, at SIS er det foretrukne produkt i feltet. Og na°r verdens bedste teams som Team HTC-Highroad, Team Saxo Bank-SunGuard, Team Leopard-Trek, Astana, Rabobank, m.fl. vælger SIS, ja sa° er jeg helt sikkert pa°, at SIS er det ypperste energiprodukt for cykelryttere, siger holdets sportschef Jan Steensen i pressemeddelelsen.
Den danske importør Seamus Grannell fra Synergisport er også glad for den nye sponsoraftale.
– Vi er glade for at kunne levere produkter til Team Concordia Forsikring Himmerland. Da jeg præsenterede holdets ryttere for SIS’s engelske ejer Tim Lawson, udbrød han spontant: "Wow, what a team!". SIS er det mest brugte energiprodukt i Pro Tour’en, sa° der er ingen tvivl om produktets fordele og ydeevne. SIS har ikke kun udviklet deres produkter i laboratoriet, men ogsa° pa° landevejen med verdens bedste cykel- hold, og nu ogsa° med Team Concordia. Vi ser frem til et meget succesfuldt samarbejde.