Vento Ferox
12.04.2022
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Fizik præsenterer den nye Vento Ferox Carbon sko

Ferox er en sko designet til off-road, xc og gravel, og den kombinerer en carbon ydersål med en åndbar og let, men alligevel holdbar og modstandsdygtig, overdel.

Pressemeddelelse

Uanset om det er til et teknisk XC-track eller en heldags gravel-event, så giver Vento Ferox Carbon tryghed, når høj ydeevne, fodstabilitet og langvarig komfort er mest efterspurgt.

Med et dobbelt lukkesystem kan vristen og forfoden justeres separat for en tilpasset og sikker pasform. På vristen giver Powerstrap en enestående fodinddæmning ved høj fart – hvilket især er anvendeligt, når der cykles i terræn, samtidig med at det skabe et kollisionssikkert system, der giver dig en sikker vej til mållinjen.

Vento Ferox
Vento Ferox

Den perfekte pasform suppleres med en redesignet X1-ydersål. Med en høj ratio mellem stivhed og vægt overfører carbonpladen effektivt den genererede kraft fra skoen til cyklen. Ydersålen er nu udstyret med en gummibelægning, der dækker hele overfladen, inklusive mellemfoden.

Ferox’ vægt holdes også i den lavere ende takket være et polyurethan-lamineret materiale. Dette sørger ikke kun for at holde vægten nede, men det gør også skoen ekstra åndbar.

Læs også: Gruppetest: 5 High-end landevejssko

Specifikationer


• X1 Carbon ydersål 

• Vægt: 297g

• Størrelser: 36-48 (fra 37 til 47 fås de også i halve størrelser)

Pris: 2.659 DKK