15.03.2011
Test Test

Flandren Rundt uden Muur-Kapelmuur og Bosberg

For når Flandren Rundt i 2011 er kørt, er det fyrrende gang, at Meerbeke er målby. For ændres der målby, ændres der også afslutning. Både Oudenaarde og Ronse har meldt sig som mulige værtsbyer for fremtidige afslutningsbyer.
Dermed kan den nu velkendte afslutning med afgørelse på Muur-Kapelmuur og Bosberg være en saga blot, og det glæder ikke den dobbelte vinder Tom Boonen, selvom han ikke siger det direkte.
– For mig gør det ikke den store forskel, hvor jeg vinder. Jeg har ikke rigtig nogen mening, så jeg vil ikke blande mig. Men som altid er der dem, der ikke vil have ændringer, men måske er det ikke så slemt. Ikke at afslutte i Meerbeke er det samme som at tage cykelbanen ud af Paris-Roubaix, siger Tom Boonen til Het Nieuwsblad.
Specielt afslutningen af hans kommentar siger noget, at det vist alligevel ikke helt er Quick Step kaptajnens top the at ændre afslutning.
– Den nuværende afslutning passer mig, for det har jeg allerede vist. Hvis Oude Kwaremont var den sidste stigning, får man noget helt andet. Finalen vil blive afgjort ude på stigningerne, og derfor vil der være tale om et andet løb, siger Tom Boonen.