08.03.2021
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Lasse Klausen

Flotte placeringer i Andora til Fini, Lindberg, Sølvhøj, Bohé og Degn

 

Selv om corona epidemien langt fra er slut var der i denne weekend løb i Andora i Italien. Det er et af få løb her i starten af 2021, og derfor valfartede mange af de store profiler til Italien for at få lidt race-feber igen. Fra Danmark deltog Sebastian Fini og Jonas Lindberg hos mændene, og i kvinde-elite deltog Caroline Bohé og Malene Degn. Det var ikke muligt at streame løbet, men resultaterne var rigtig flotte, set med danske øjne!

Hos mændene blev vinderen Lars Forster fra Scott-SRAM MTB Racing. 2. pladsen gik til Victor Koretzky og 3. pladsen til Milan Vader. Sebastian Fini kom ind på en rigtig flot 9. plads 53 sekunder efter vinderen, og når man kigger på det stærke felt er det en flot præstation af danskeren. Han kom bl.a. ind før franske Maxime Marotte, som ellers har gjort det godt i World Cuppen. Jonas Lindberg kom ind på en 17. plads, og da han startede som nr. 101 i løbet er der virkelig tale om en stærk præstation, hvor han hentede hele 84 pladser igennem løbet.

I U23 deltog Oliver Vedersø Sølvhøj, og blev nr. 3 i hans kategori og totalt set nr. 35 hos mændene. Det må også siges at være et flot resultat af en U23 rytter.

Bohé bliver ved med at imponere

Hos kvinderne var det schweiziske Jolanda Neff, som suverænt løb med sejren med 37 sekunder ned til nr. 2. Vi håber, at det betyder, at hun er ved at være tilbage i topform efter sin skade. Med danske øjne er der dog ikke tvivl om, at 7. pladsen er mest interessant. Den blev nemlig taget af Ghost Factory Racings Caroline Bohé, og det danske stortalent bliver ved med at imponere, trods sin unge alder. Hun kom bl.a. i mål før Anna Tauber og sidste års World Cup vinder, Pauline Ferrand-Prevot. Det er en virkelig flot præstation, og vi håber at se meget mere til hende i sæsonen. Malene Degn kom ind på en 12. plads, og hun gav den også baghjul til Ferrand-Prevot, som endte på en 16. plads.