15.06.2023
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Føl stjernernes magi med Jonas Vingegaards Tour-trøje

Når Jonas Vingegaard skal forsøge at genvinde den gule trøje i Tour de France, bliver med et personligt minde på trøjen.

ANNONCE
Når Jonas Vingegaard og co. ruller ud på 1. etape af Tour de France, bliver den sædvanlige gule og sorte teamtrøje fra Jumbo-Visma lagt i skuffen for en stund. Til årets Tour de France rækker Jumob-Visma ud efter stjernerne med en helt særlig special edition cykeltrøje.

For Jonas Vingegaard betyder det, at hans trikot vil bære et dybt personligt minde. Den 8. september 2020 blev hans datter Frida født, og denne mindeværdige dato er nu indgraveret i trøjens design. AGU har skabt et unikt design, hvor stjernehimlen på den specifikke dato og placering er inkorporeret i trøjen. Når Jonas Vingegaard træder i pedalerne for at forsvare sidste års Tour de France-sejr, vil han bære trøjen med stjernehimlen over Viborg fra den septemberdag, hvor Frida blev født, som en ekstra motivation og inspiration i kampen mod Tadej Pogacar.

“Udover mine cykeldrømme har jeg altid ønsket et godt liv. Og det blev fuldt ud opfyldt, da min datter Frida kom til verden. Frida og min kæreste Trine betyder alt for mig og inspirerer mig til at få det bedste ud af livet,” siger Jonas Vingegaard, der vil køre med sin helt unikke version af trøjen – præcis som holdets andre stjerner vil have en stjernehimmel, der symboliserer noget specifikt for dem.

Trøjen er designet af Efteling og håbet er at den vil inspirere motionister og unge cykelryttere til at række ud efter stjererne og forfølge deres egne drømme:

Køb trøjen her.

“Det er en drøm og en ære at få lov til at designe Team Jumbo-Vismas trøje til Tour de France 2023. Det underliggende tema: “Tro på dine drømme” er en af de bedste historier og budskaber, vi kan dele med børn og alle tilskuerne ved det kommende Tour de France gennem tilblivelsen af “The Vélodome: Ride your Dreams” fortæller designer ved Efteling, Sander de Bruijn.

Eventyrkarrusel 
For at opmuntre alle til at tro på deres drømme har hollandske Efteling skrevet fortællingen “The Vélodrome – the story Ride your dreams”, som er inspireret af Team Jumbo-Vismas drømme og mål. Sander de Bruijn, som er designer ved Efteling har skrevet et eventyr om tro, drømme og udholdenhed. Eventyret fortæller historien om en lille cyklist, der under en strålende stjernehimmel, bryder fri af karrusellen med navnet The Vélodrome og, som i en drøm, kommer i mål på Champs-Élysées. Stjernehimlen på trøjen afspejler drømmenes magt og er indrammet af elegant guldpynt. 

Samarbejdet med Efteling, en fortryllende forlystelsespark i Holland, fremhæver, at parken tidligere havde en karrusel, hvor man kunne køre på cykel: The Vélodrome. Til denne lejlighed er forlystelsen blevet flyttet tilbage til Anton Pieck Square for i år at dedikere en hyldest til grundlæggeren af Efteling. 

Drømmer du også om at blive godt kørende som Jonas Vingegaard?
Så er AGU’s sommerkollektion lige noget for dig. Ved hjælp af body mapping og input fra rytterne på Jumbo-Visma, får motionister glæde af samme kvalitet som Vingegaard og Wout van Aert med AGU’s high summer- og aerotrøejer. High summer-trøjerne er de lette trøjer til de varmeste dage, eller sydeuropæiske alpemaratoner, udviklet med temperaturregulerende egenskaber takket være body mapping. Kollektionens Aero-trøjer hører til blandt de til dato hurtigste trøjer fra AGU. Testet i vindtunnel og med input fra Jumbo-Visma-rytterne, har aerotrøjen flere gange vist sit værd, som den første over stregen i de professionelles rækker.

Vil du være lige så godt kørende som Jonas Vingegaard? Så tjek high summer, aerotrøjerne og resten af AGU’s kollektion ud på www.agu.com.