GFNY
21.09.2022
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Nikolaj Hebsgaard

Forårsflyvende i GFNY Cannes

Velomore var i det tidligere forår i Cannes for at prøve kræfter med den nye GFNY Cannes Gran Fondo, der bød på fantastisk vejr, en sjov rute og den perfekte forårsbebuder for cykelmotionister med hang til Gran Fondo ræs.

500 meter til mål. Kameramotorcyklen ligger på vores venstre side. Jeg sidder på hjul af min modstander og har gjort det den sidste kilometer. Han slipper trådet og slår ud til højre. Jeg kan ikke tro mit eget held. Han er slået ud i et lille indhak i fortovet, en p-plads med plads til 3 eller 4 biler. Jeg ser det straks og kører frem. Forcerer ikke tempoet men ruller bare forbi ham og stopper så med at træde. Nu er han lukket inde. Jeg er en halv hjullængde foran ham og har fanget ham i indhakket. Nu skal jeg blot vente. Han bremser. Er tvunget til det for at undgå kollisionen med kantstenen. Jeg er årvågen og reagerer instinktivt og hurtigt. Åbner min spurt. Træder an, accelerer i en eksplosion, mens han taber fart. Jeg holder mig ca. en halv meter fra barrieren. Døren er lu

Læs hele Velomore digitalt

Årsabonnement 425 kroner

Denne artikel er forbeholdt abonnenter af Velomore.
Allerede abonnent?

Log in