21.03.2020
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Roar Paaske

Forår i luften og glæden ved 16 tænder

Vejret er begyndt at blive lunere og de nærmest uendeligt mange regnskyl over Danmark er på tilbagetog. Det betyder en ting; sommercyklen skal frem. Jo, jo, det er ganske vist ikke sommer endnu, men nu har jeg gået og kigget på mit nyeste indkøb i et par måneder, og kan for alvor ikke vente længere på at komme ud og høre kulfiberhjulenes summen på tør forårsasfalt. Det skete i dag, da min skønne hustru godt kunne fornemme på mit humør, at det var godt givet ud at sende mig ud på landevejen en stund. På med tøjet, 5,5 bar i de friske Continental GP Force/Attack, klik i pedalerne og så ellers bare derudaf på sommercyklen, min nyindkøbte Pronghorn Carbon Road. For satan, hvor den bare kører! Med et venligt skub i ryggen fra vinden, fløj jeg afsted mod Rønde. Henad Strandvejen, hurtigt gennem svinget mod Egå og så op i pedalerne for at ramme de +40 km/t igen og nyde summen af hjulene, der bliver højere og højere, som tallene på Garmin’en bliver større. YES!

CHIC-KA-DUNG

Læs hele Velomore digitalt

Årsabonnement 425 kroner

Consent
Consent(Required)

Denne artikel er forbeholdt abonnenter af Velomore.
Allerede abonnent?

Log in