07.01.2011
Stig Cornelius

Fränk Schleck sent inde i holdopbygning

– Jeg vil ikke sige, at jeg ingenting havde hørt, for jeg havde hørt alle rygterne, men vi (brødrene Schleck, red.) interesserede ikke for dem. Efter Luxembourg Rundt fik vi et konkret tilbud, der var spændende, sagde Fränk Schleck til holdpræsentationen.

Og han ser ingen grund til at påstå, at hverken han eller hans bror ikke opførte sig ordentligt overfor deres tidligere holdejer Bjarne Riis.

– 3 dage efter vi fik tilbuddet, kontaktede vi Bjarne og fortalte ham det i tide og på en pæn måde. Vi takkede ham for de 8 år, han gav os til til at blive udviklede i, og vi er stadig taknemmelige for, hvad han gjorde for os, sagde Fränk Schleck.

Den udtalelse skal ses i det lys, at TV2 flere gange har gravet i, hvorvidt Team Leopard-Trek begyndte at tage form allerede i december 2009. Der mener nogle, at såvel brødrene Schleck som Fabian Cancellara allerede var på banen.

Hvad der er fup eller fakta står stadig åbent, men storebror Schleck har gjort sit til at sige, at det blandt andet er takket være tidligere holdejer Bjarne Riis, at brødrene har udviklet sig.