Frog City
01.08.2022
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Nikolaj Hebsgaard

Frog Bikes lancerer ny City Bike serie

Børnecykel specialisten Frog Bikes har længe været kendt for deres lette og ergonomiske børnespecifikke cykelrammer og komponenter. Med lanceringen af de nye City Bikes, byder Frog Bikes nu også på cykler til transport og fritid.

Den nye Frog City Bike kommer i 3 størrelser: Frog City 53, Frog City 61 og Frog City 67, som passer bedst til børn i alderen 5-12 år. Frog City Bike har den typisk stejle ramme udformning og bløde styr, som man vil forvente af en typisk bycykel. Aluminimums rammen gør dem lettere end konkurrerende cykler, hvilket er en stor fordel for all børn der cykler til skole, eller ud på tur sammen med familie og venner.

Hvad gør Frog City speciel?
Det let buede styr og længere hoveddør tillader børn at køre i en mere opret og afslappende position. Styret kan desuden sænkes eller hæves til at passe et barn i voksealderen, for at maximere anvendelsen af cyklen før den nedarves til mindre søskende, eller solgt videre til en anden familie.

Børn, eller deres forældre, behøver ikke bekymre sig om tøj der sætter sig fast i kæden. Frog City Bike kommer med en kædebeskytter monteret, så tøj og ben ikke kommer i kontakt med kæden.

Samtlige komponenter på Frog City Bike er designet specifikt til børn. Bl.a. er FrogFit Technology bremse- og gearskifterne perfekte til små hænder.

Hver cykel kommer med en accessoriepakke der inkluderer skærme, reflekser, støtteben og bagagebærer, så cyklen er fuldt udrustet til en tur i byen.

Priser starter fra 5020 kr.

Læs mere på www.Frogbikes.dk