Ekoi
13.12.2022
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Nikolaj Hebsgaard

Fuglsang og Würtz Schmidt bliver svøbt i Ekoi næste sæson

Ekoi bliver næste sæson teknisksponsor af Israel – Premier Tech og skal derfor levere tøj, hjelme og briller til Jakob Fuglsang, Mads Würtz Schmidt og holdkammeraterne.

Jakob Fuglsang og Mads Würtz Schmidt skal fra næste sæson køre iklædt Ekoi. Den franske tøjproducent bliver ny teknisksponsor af Israel – Premier Tech og kommer dermed til at stå for holdets tøj, hjelme og briller.

Ekoi har siden 2009 været involveret i professionelcykelsport og siden da, udviklet deres produkter i tæt parløb med deres forskellige atleter. Ifølge en pressemeddelelse fra Ekoi, var repræsentanter fra virksomheden allerede i foråret med Israel – Premier Tech på træningslejr i Spanien, hvor rytterne fik mulighed for at komme med input til deres kommende tøj.

“Vi ledte efter et mærke, der kunne tilbyde os udstyr af høj kvalitet og med EKOÏ fandt vi meget mere. Vi blev glade for deres lydhørhed og deres ønske om at tilbyde os det bedst mulige udstyr, altid fokuseret på ydeevne. Vi har også besøgt deres hovedkvarter for bedre at forstå mærkets filosofi, som er meget passioneret” fortæller teammanager Kjell Carlström i en pressemeddelelse.

Læs også: Ekoi lancerer specialedition hjelme til alle lirerkarle

Den 16. december løftes sløret for Fuglsang, Würtz Schmidts og alle de andre ryttere på Israel – Premier Techs nye trøje.