07.12.2023
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Garmin introducerer bevægelse i ny Tacx smarttrainer

Ny direct-drive trainer kombinerer indbygget bevægelse med eksklusiv Tacx-teknologi til at give cykelryttere deres hidtil mest realistiske indendørs cykeltur.

Pressemeddelse
Garmin annoncerede i dag Tacx® NEO 3M, dens mest præcise og kraftfulde direct drive trainer med multidirektional bevægelse for at tage kørepræstationer til næste niveau. Den nyeste indendørs smart trainer tilføjer integrerede motion plates for at lade cyklister nyde en mere komfortabel og realistisk cykeltur.

Tacx NEO 3M – Lifestyle Photography

Tacx NEO 3M bygger også på sit innovative elektromagnetiske motorbremsesystem for at levere et virtuelt svinghjul, der giver cyklister mulighed for at opleve følelsen af at køre på forskellige vejtyper og endda ned ad bakke. Derudover integreres den problemfrit med Tacx Training™-appen, så cyklister kan gennemføre træningsplaner synkroniseret fra deres Garmin Connect™-kalender, deltage i virtuelle GroupRides, deltage i træningsture med WorldTour-professionelle og opleve fordybende videoer fra nogle af de smukkeste ruter og steder rundt om i verden.

“Vores mål er at gøre indendørs træning så realistisk, i forhold til udendørs ture, som muligt, og vi er stolte af at gøre netop det med introduktionen af Tacx NEO 3M – den eneste trainer, der tilbyder indbygget multidirektional bevægelse, et virtuelt svinghjul og en magnetmotor. Nu kan cyklister drage fordel af funktioner og teknologi, de ikke vil kunne finde andre steder, og som et resultat heraf øge deres træning som aldrig før.” –Dan Bartel, Garmin Vice President for Global Consumer Sales

Tag din indendørs træning til næste niveau

Tacx NEO 3M giver den mest realistiske indendørs tur til dato med avanceret trænings- og præstationsmålinger, herunder:

  • Multidirektional bevægelse: Indbyggede motion plates komplementerer trainerens naturlige side-til-side-bevægelse ved at tilføje front-to-back-bevægelse, så rytter kan køre i en mere naturlig position for at træne mere effektivt. Pladerne kan endda slås til og fra efter ønske.
  • Ægte vejfølelse: Det virtuelle svinghjul simulerer følelsen af at køre på forskellige vejtyper – som brosten og grus – for at hjælpe cyklister med at træne på en række forskellige terræner.
  • App-integration: Ud over integration med Tacx Training-appen, kan du oprette forbindelse til andre populære trænings- og virtuelle cykleplatforme, såsom TrainerRoad og Zwift, og derefter uploade køredata automatisk til Garmin Connect-appen.
  • Simulerede stigninger: Knus de hårdeste stigninger ved at træne på realistisk simulerede stigninger op til en stigning på 25 % – og oplev også nedstigningssimulering.
  • Wattnøjagtighed: Ydeevnemålinger, herunder watt, hastighed og kadence, er nøjagtige til inden for 1 % på tværs af et bredere udvalg af effektudgange for at imødekomme kravene fra cyklister på alle niveauer.
  • Sprintklar: Få maksimal stabilitet, selv under eksplosive spurter – op til 2.200 watt.
  • Dynamisk inerti: Oprethold en fornemmelse af fremadgående bevægelse baseret på en cyklists vægt, hastighed og hældning.
  • ERG-tilstand: Effektmål justeres automatisk under træning i denne tilstand.
  • Enestående design: Magneter minimerer vibrationer, hvilket giver en ekstraordinært støjsvag trainer, mens en indbygget LED-indikator skifter farver for at vise, hvor hårdt en cyklist træder. Cyklister kan også køre uden at tilslutte træneren, og et nyt integreret håndtag gør transporten nemmere.

Få mere ud af din tur med Tacx Training-appen

Brug Tacx Training-appen på en kompatibel smartphone eller tablet til at: gennemføre træningsplaner fra Garmin Connect-appen; få adgang til træningsvideoer af høj kvalitet fra hele verden; deltage i træningsture sammen med WorldTour pro-hold; forbinde, træne og køre med venner globalt med GroupRide; og fuldføre udfordringer for at optjene badges i Garmin Connect. Cyklister kan indløse et gratis tre-måneders premium-abonnement på Tacx Training-appen ved køb af en NEO 3M.

Tacx NEO 3M er klar til at køre med en ny forudinstalleret 11-speed kassette, en problemfri in-app onboarding-proces via Tacx Training-appen og ingen kalibrering påkrævet. Cyklister kan også bruge en ny adapter (sælges separat) for at få en stærkere, mere stabil forbindelse til virtuelle løb gennem Ethernet eller Wi-Fi®-teknologi. Tacx NEO 3M er tilgængelig nu og har en vejledende udsalgspris på 15.499 kr.