28.03.2011
Test Test

Gent-Wevelgem styrt til favoritter

For begge sprintere var involveret i styrt, og det holdt dem ude af finalen. Og i finalen var forskellen mærkbar for Garmin-Cervélos Tyler Farrar.
– Det blev en spurt, som jeg havde håbet på, men jeg var isoleret i finalen. Det var en skam, for jeg havde gode ben. Jeg lidt for langt bagud, og spildte en masse energi på at slås for min position. Jeg sloges for at komme på Boonens hjul, men jeg måtte bruge al min styrke, siger Tyler Farrar til Cylingnews.
For planen var, at Thor Hushovd skulle have kørt lead-out for sin holdkammerat, mens Quick Step havde 5 ryttere til at hjælpe Tom Boonen.
– Vi talte om afslutningen, da vi var i bussen, og jeg ville gerne være der for at hjælpe Tyler. Det var en hård dag, men jeg havde det godt. Det er bare en skam, at mit løb var overstået efter styrtet, siger Thor Hushovd.
Mark Cavendish kom i for tæt nærkontakt med en Movistar rytter, og udover at styrte, skulle han også have skiftet baghjul. Opkørslen til feltet tappede ham for de kræfter, han skulle have brugt i finalen.