25.03.2011
Andreas Ø. Pedersen

Haedo-brødrene på vej tilbage efter styrt

Det to brødre på Team Saxo Bank-SunGard, Juan Jose og Lucas Sebastian Haedo, er på vej tilbage efter styrt i henholdsvis Dwars door Vlaandern og Paris-Nice. Værst gik det ud over lillebror Sebastian Haedo, som blev kørt ned af en politimotorcykel. Først blev han syet sammen, men stingene var så overfladiske, at såret ikke blev holdt sammen, og holdets læge, Piet de Moor, besluttede derfor, at der skulle en operation til for at at få såret helet.
I mandags blev lillebroren opereret på et hospital i Barcelona, hvor han skal til en ny undersøgelse mandag for at få godkendelse til at træne igen. Holdet skriver på deres hjemmeside, at de håber på at have ham tilbage på cyklen sidst i næste uge.
Storebror Juan Jose Haedo var også uheldig. I Dwars door Vlaandern mistede han kontrollen over cyklen med 70 km/t og ramte et træ. Hjelmen flækkede i to dele under sammenstødet, så det værste kunne have været sket, men han ventes tilbage i sadlen snart uden mén. Han vandt tredje etape af Tirreno-Adriatico, hvor billedet er fra.