05.01.2011
Andreas Ø. Pedersen

Halvt par nummer 7 i Rotterdam

Michael Mørkøb har dog været så heldig at blive sat sammen med Jens Erik Madsen, som han har kendt igennem mange år på det danske banelandshold, så parret har ingen problemer med at køre med hinanden.

– Jens og jeg har aldrig kørt parløb sammen før, men teknisk er vi begge gode, og jeg tror helt sikkert, at vi kommer til at køre et godt løb sammen, her i Rotterdam. Jeg glæder mig personligt til at køre med Jens, som har været min ven igennem mange år. Dog betyder det ikke noget for Alex og mit samarbejde i fremtiden. Vi vil fortsat køre sammen og satse sammen som Par nr. 7, siger Mørkøv til parnr7.dk.

– Umiddelbart er der hele 6 toppar med i dette løb. I mine øjne er Peter Schep og Theo Bos det oplagte bud på den samlet sejr. Jeg tvivler på, om Jens og jeg kan være med helt i toppen, men det vil vi blive klogere på, når vi kommer i gang i morgen aften, tilføjer han.