18.03.2011
Test Test

Hotel Gitterly til dr. Eufemiano Fuentes

Ifølge det spanske nyhedsbureau EFE venter der domme til flere af hovedpersonerne i Operacion Puerto, der for år siden overgik Festina skandalen fra 1998 i omfang. Formelt set har det spanske retssystem ikke færdiggjort undersøgelserne om Operacion Puerto, men det trækker op til det.
Derfor er der retssager på vej mod dr. Eufemiano Fuentes, hans søster Yolanda Fuentes, dr. José Luis Merino Batres, tidligere ONCE og Liberty Seguros team manager Manolo Saiz og tidligere Comunidad Valenciana team manager José Ignacio Labarta.
Men ifølge Manolo Saiz er der ikke noget at komme efter hverken overfor ham eller andre involverede. Han blev i 2006 arresteret af politiet foran dr. Eufemiano Fuentes’ klinik med en attachetaske i hånden. Den var proppet med kontanter.
Ifølge Manolo Saiz skulle han mødes med lægerne Eufemiano Fuentes og José Luis Merino Batres for at tale om en blind pige. Hvordan dr. Eufemiano Fuentes med officielt speciale i gynækologi så kunne hjælpe hende vides ikke, men Manolo Saiz har kun lovord tilovers for sin ven og kollega.
– Jeg har sagt det før, og vil altid mene, at han (dr. Eufemiano Fuentes) er en stor psykologi, siger Manolo Saiz til RNE.
Så kan man jo undre sig over, at dr. Eufemiano Fuentes ikke kunne forhindre en medtiltalt kollega fra den nyere Operacion Galgo i at begå selvmord.