19.03.2023

Hvor fyldt er din mentale stress spand?

Mental udmattelse kan være en større hæmsko for din træning end man lige går og tror. Men hvad kan man gøre ved det?

Da jeg sidste sommer havde et irriterende langt Covid-19 forløb, havde jeg uendelig meget tid til at reflektere over min træning.

Hvordan kunne jeg fremadrettet blive i stand til at cykle flere timer om ugen? Og hvordan skulle jeg blive i endnu bedre form end jeg var før?

For at forbedre sin form, for at blive en super god atlet, eller bare for at blive god indenfor hvilket som helst felt, så kræver det hårdt arbejde, men lige så vigtigt, så kræver det en hel masse restitution. Det er den balance – mellem de 2 faktorer, som de bedste atleter ser ud til at ramme helt rigtigt.

Læs hele Velomore digitalt

Årsabonnement 425 kroner

Denne artikel er forbeholdt abonnenter af Velomore.
Allerede abonnent?

Log in