25.02.2011
Test Test

Ina Teutenberg lyner i New Zealand

Ina Teutenberg vandt foran Team Diadora-Pasta Zara (Team Geox-TMCs søsterhold, red.) med Shelley Olds og igen var Cath Cheatley fra det newzealandske landshold fremme på tredjepladsen.
– Det føles godt at vinde årets første sejr. Det er altid lidt svært at vide, om man er hurtig nok fra sæsonstarten. Der var ikke nogen lange stigninger. Mest kuperet op og ned, men vinden kom til sidst, og det gjorde det svært. Pigerne kontrollerede det hele igen. Der var et lille udbrud halvdelen af tiden, men de holdt sammen på det. Så kørte Judith (Arndt, red.) og Chloe (Hosking, red.) en go lead-out – specielt modvinden taget i betragtning. Judith tabte lidt i klassementet på at køre lead-out, for Cath (Cheatly, red.) kørte også for spurten og ind som nummer 3, men Judith fører stadig med 4 sekunder, siger Ina Teutenberg.
For den sejrsvante tysker er langtfra den yngste sprinter, og derfor har hun brug for tid til at komme i omdrejninger, men det viste sig endnu engang, at Tour of New Zealandd er en tæt duel mellem det hjemlige landshold og Team HTC-Highroad.
Linda Villumsen er nummer 8 i klassementet, men den placering ændres næppe til det bedre, da der kun er en rigtig etape tilbage og det er ikke en enkeltstart, og dertil kommer 2 kriterium af hensyn til at underholde tilskuerne.
Tour of New Zealand 3. etape:
1. Ina Teutenberg, Team HTC-Highroad, 2:27:25
2. Shelley Olds, Team Diadora-Pasta Zara
3. Catherine Cheatley, New Zealand
Tour of New Zealand 3. etape:
1. Judith Arndt, Team HTC-Highroad, 8:22:19
2. Catherine Cheatley, New Zealand, 0:00:04
3. Ruth Corset, Team Jayco-AIS, 0:00:12