06.02.2011
Andreas Ø. Pedersen

Jens-Erik Madsen: Vi kan køre med de allerbedste

Mange ryttere havde mandagens 75 kilometer handicapjagt i hovedet, da Post Danmarks familiesøndag stod for døren. Det havde par nummer 9, Jens-Erik Madsen og Marc Hester, også, men det bliver til lidt mere end forventet.
– Vi ville egentligt gerne have sparet kræfter forud for den 75 km lange jagt i morgen, for det bliver hårdt. Til sidst prøver vi at komme rundt, men bliver kørt ind, og så kører de kontra, så der var ikke så meget at gøre der. Vi arbejdede lidt sammen for at køre dem ind, men de kom rundt, siger Jens-Erik Madsen til Cykelmagasinet.
Parret tog føringen efter første døgn, men måtte aflevere føringen til par nummer 7. Det har ikke fået parret til at falde helt igennem, da de stadig er placeret i toppen og er med i kampen om sejren. Derfor holdes der øje med de førende 7’ere.
– Selvfølgelig skal de (7’erne, red.) holde øje med os, og vi holder også øje med dem. Det hjælper bare ikke, at vi holder så meget øje med hinanden, at de andre bare kører. Hvis vi kan, så vil vi gerne hjælpe, men vi holder selvfølgelig øje med dem.
Forberedt og klar
Sidste års nedtur skal vendes. Parret er klar til at følge de allerbedste for at beholde placeringen i toppen. Lige nu er parret nummer fire, da tre par tog en omgang til sidst i dagens jagt, men de er tretten point fra en bonusomgang.
– Jeg føler, at vi er godt kørende. Sidste år gik vi ned, så det skal vi helst ikke gøre i år. Der vil vi høre alt for at være med. Vi er forberedt, og vi føler, at vi kan være med de allerbedste.