05.04.2011
Andreas Ø. Pedersen

Karsten Kroon håber på comeback i L-B-L

I søndagens Flandern Rundt styrtede den tidligere Team Saxo Bank-rytter, Karsten Kroon, og frygtede at hele klassikersæsonen nu var forbi. Men efter at have været gennem en undersøgelse, ser Kroon nu lys for enden af tunnelen. Han skal nemlig ikke gennemgå en operation, da bruddet på kravebenet er ‘rent’
– Det er er rent brud. Jeg skal derfor ikke opereres. Efter to eller tre dage kan jeg køre på rullere og efter en uge, kan jeg forsigtigt begynde at cykle igen. Det er seriøs chance for, at jeg kan stille til start i Liege-Bastogne-Liege, siger BMC Racing Team-rytteren til De Telegraaf.
Hvis Kroon kommer til start i løbet, ved han, at det ikke bliver ham, der kommer til at præge de 255,5 kilometer, som løbet bliver over. – Den gode form, jeg har nu, forsvinder. Men jeg satser på et comeback i Liege.