06.10.2023
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Lasse Klausen

Klæd dig på med Canyon

Vi dykkede ned i Canyons sommerkollektion og fandt shorts og 3 T-shirts, som vil komplimentere enhver garderobe.

Ud over cykler i alverdens afskygninger har Canyon også meget fedt tilbehør under deres eget mærke, hvad enten det er værktøj, tilbehør, eller tøj. De udvider hele tiden sortimentet, og derfor kastede vi os over lidt af deres mountainbiketøj.

Classic MTB Shorts
Shortsene er som navnet antyder, klassiske, men det er der nu heller ikke noget galt med. Shortsene fås kun i sort, men det er også en praktisk farve, når man udsætter dem for lidt af hvert i skoven. De er selvfølgelig lavet i et åndbart og slidstærkt stof, som også skulle være hurtigttørrende. Der er 1 åben lomme i venstre side og 1 lynlåslomme i højre side. Livvidden er med elastik, og kan justeres via knapper.

Shortsene sidder rigtig godt på mig, og har et godt snit. De sidder komfortabelt i livet og går til lige under knæene. Der er også fint plads til knæbeskyttere, hvis man er til det. Jeg oplevede en god ventilation i dem, og jeg kogte ikke over på noget tidspunkt. Jeg mærkede heller ikke noget til dem i skoven, hvor komforten stadig var i top. Alt i alt er der tale om et par simple, men rigtig gode shorts.

Pris: 639 kr.

Canyon Drirelease T-shirts
Her er der tale om en langærmet og kortærmet T-shirt. Personligt er jeg rigtig glad for de langærmede, da de kan give lidt varme sent om aftenen eller tidligt om morgenen. Her kan en kortærmet T-shirt være lidt for kold til mig. Samtidig giver de længere ærmer også en bedre beskyttelse mod grene mv., eller ved styrt. De er lavet i Canyons Drirelease materiale, og som så mange andre materialer giver det god ventilation, transporterer sved og er hurtigttørrende.

Selve stoffet er meget blødt og strækbart. Det føles silkeblødt mod huden, og pasformen var ganske fin. Jeg var egentlig overrasket over, hvor ”tung” T-shirtsene føltes, og var bange for, om de ville være for varme til sommerbrug. Jeg blev heldigvis glædeligt overrasket! T-shirten føles som sådan stadig lidt tung i det, men det bemærkede man ikke, når man først havde den på. Den var rigtig fin til at ventilere og holde sveden væk, og så var den også en smule lunere at have på om aftenen på en sen tur. Alt i alt var jeg rigtig glad for dem begge to.

Pris: Kortærmet: 319 kr. Langærmet: 393 kr.

Canyon MTB Jersey
Igen en kortærmet T-shirt i lækker kvalitet. Den er udviklet i samarbejde med Canyons enduro hold, men derfor kan en simpel dansker nu også sagtens have den på i skoven. Den er som de andre lavet i åndbart stof, og har de samme egenskaber som Drirelease. Stoffet er dog lidt anderledes, og føles en smule lettere end Drirelease. Pasformen er lidt tættere, men ikke sådan at det gør noget. Det er også irriterende, hvis tøjet sidder for løst og flagrer. T-shirten har en lille lynlåslomme i den ene side, og heri finder man også en brilleklud. T-shirten var perfekt gennem hele sommeren, hvor den var super behagelig at have på, og den var god til at lede sveden væk fra kroppen.

Pris: 399 kr.

Alt i alt har jeg været glad for tøjet fra Canyon. Det er simpelt, men virker rigtig godt, og det er nu det vigtigste af det hele.