17.09.2022
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Knog introducerer scout cykelalarm og -sporingsenhed

Bliver din cykel stjålet kan du øge chancen for at få den tilbage med det nye sporingssystem fra Knog.

Pressemeddelelse

Knog Introducerer fremtiden indenfor cykelsikkerhed: Scout Cykelalarm- og sporingsenhed. Enestående sikkerhedsanordning der giver cyklister uovertruffen frihed. Knog, den dristigt opfindsomme designer af cykeltilbehør og outdoor-produkter, omdefinerer betydningen af cykelsikkerhed. Ved at bruge det nyeste inden for teknologi inviterer Knog dig til at møde den helt nye spejder, vores Scout.

Med en både en super høj cykelalarm og en meget nøjagtig sporingsenhed, giver Scout ryttere mulighed for at være sikre på, at deres cykel er sikret og beskyttet som aldrig før. Knog forstår, at det kan være risikabelt at efterlade en cykel uden opsyn, især i bymæssige omgivelser. Derfor satte det innovative mærke sig for at designe Scout. Høj, let, genopladelig, vandtæt og langtidsholdbar – dette nye tilbehør er den sikkerhedsløsning til cykler, som ryttere har ledt efter.

Læs også: Velomore giver dig 5 fede motionscykelløb i 2023

Scout er et sofistikeret alarm- og søgesystem, der fungerer sammen med et sikkert Bluetooth-signal, og kommunikerer med enhver Apple-enhed ved hjælp af funktionen ‘Find Min’-app. Knog’s besættelse af at skabe og innovere produkter, der ryster op i cykelscenen, giver ryttere frihed til at udforske og lege i deres bys baghave, alt imens de ved, at deres cykels status er sikker. “Scout har været under udvikling i godt og vel tre år, hvilket er en god indikation af, hvor svært det var at opnå den dobbelte funktion af en cykelalarm og sporingsenhed i én specifikt designet enhed,” siger Knog’s medstifter og designer Hugo Davidson. “Vi er nu glade for det endelige produkt, som har overgået vores i forvejen høje forventninger. Vi tror virkelig på, at Scout repræsenterer fremtiden for cykelsikkerhed,” tilføjer han.

Scout er eftertænksomt designet til pendlere og cyklister, der er besat af at køre og tager sikkerheden på deres cykel alvorligt. Scout’en kan nemt og diskret monteres på en cykelramme via vandflaskeholderen ved hjælp af manipulationssikre sikkerhedsskruer. Med en vægt på mindre end 30 g (svarende til vægten af et enkelt AA-batteri), er Scout ekstremt minimal og har en imponerende batterilevetid på op til 6 måneder. Med en vandtæt klassificering på IP67 kan Scout tåle alle typer forhold, inklusive regn, sne og kan endda modstå en cykelvask. Når cyklen efterlades, kan brugerne blot aktivere Scout ved hjælp af Knog-appen på en Apple-enhed eller på Scout selv.

Læs også: Velomore tester SPATZ Windsock2 og Aero SOKZ

Enheden har multifunktionelle LED’er, der gør det muligt for brugeren tydeligt at se, om deres Scout er tilkoblet, parret og se status på batteriet. Når cyklen er aktiveret, udløser enhver bevægelse af cyklen en alarm, der er umulig at ignorere (85 decibel) og sender derefter en advarsel til brugeren. Når brugeren er blevet underrettet, kan brugerne spore cyklens placering ved hjælp af Apples ‘Find min’-app og dermed finde cyklen igen hurtigere.

Læs mere her: www.knog.com