01.12.2021
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Kør Gravel Series i vinterhalvåret

De senere år har gravel vundet mere og mere indpas, og nu forsøger Dirty Series Apparel, Copenhagen Cycling Club og Campione sig så med ”The Gravel Series”, hvor der i de første par måneder af det nye år skal køres tre afdelinger.

Steven Olesen er er en af ophavsmændene bag det nye tiltag. Han har siden oktober sidste år arrangeret en mere eller mindre uofficiel og gratis gravel serie. Formatet bestod af 2-3 nye ruter hver måned, indlagde strava segmenter og en samlet serie med præmier til vindere.

– I år tænkte jeg, om ikke det var muligt at tage det til næste niveau. Mange laver lidt uformelle gravel/GPS ture, men jeg tænkte, at det må være muligt at lave en serie over vinteren med afmærkede ruter, forplejning og naturligvis god stemning. Det med tilladelser i og omkring Københavnsområdet er en udfordring, fordi der er så mange mennesker, men det er lykkedes. Så nu håber jeg og de øvrige arrangører bag serien, at det bliver en succes, så det også kan blive en tradition.

Der køres på rundstrækninger af ca. 10 – 15km. Ruterne vil primært bestå af “gode” gravel strækninger, men de kan også indeholde nemmere stykker med singletrack.

Info om The Gravel Series

Afdeling 1 – d. 9 januar. Start kl. 10.00 Gribskov vest. Forventet køretid ca. 2 timer.

Afdeling 2 – d. 6 februar. Start kl. 9.30 Vestskoven. Quick and Dirty – Forventet køretid. 1t 15min.

Afdeling 3 – d. 13 marts. Start kl. 9.30 Kagerup, Gribskov Nord – Forventet køretid ca. 1t 45min.

 

Der er præmier og trofæer i hver klasse. Både til vinderne samt ved lodtrækning, og ved hver afdeling er der en fotograf til stede.

Du kan læse mere om arrangementet og tilmelde dig her.